Ifjúsági II. o.: idegenbeli vereség

Két góllal nyert a Szigetszentmiklós a NEKA ellen a férfi ifjúsági II. osztályú bajnokságban. A csapat jelenleg a negyedik helyen áll, és legközelebb februárban lép ismét pályára.

Férfi ifjúsági II. o.

Szigetszentmiklósi KSK – NEKA II. 30-28 (15-18)

NEKA: Bokréta Bence, Nagy Tibor (kapusok),Kovács Dominik 3,Krakovszki Bence 1, Gáspár Attila 3, Igali Gergő 4, Kis Molnár Máté 1, Bozi Máté Barnabás 1, Kepess János 1, Battyányi Attila 5, Papp Tamás 1, Temesvári Gábor 7, Paizs Miron, Zatureczki Kevin 1, Molnár Marcell, Kiss Levente – vezetőedző: Kopornyik Zsolt

Hétméteresek: 7/3, illetve 1/1

Kiállítások: 2, illetve 8 perc

Kopornyik Zsolt: „Gratulálunk a hazai csapatnak, egy magasságban és tömegben is előttünk járó egyesülettől kaptunk ki, védekezésünk gyengesége miatt. Hetek óta év vége hangulatunk van, ha nem lesz rend a fejekben nem sok izgalom vár ránk tavasszal. Szépen harcolunk, dicséret illeti érte a csapatot, büszke vagyok rájuk. Kellemes ünnepeket mindenkinek.

Szeretnék gratulálni a csapatomnak őszi teljesítményéhez, köszönjük mindenkinek, aki lehetővé tette eredményes szereplésünket, a szülőknek a támogatást, szurkolást. Kis pihenő után nagyon fel kell vegyük a munkásruhát, mert mi csak munkából tudunk építkezni. Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek.”

Bokréta Bence: „A mérkőzést jól kezdtük el, viszont jöttek hullámvölgyek ahol főleg a védekezés nem akart összeállni. Az első félidő végére azért sikerült háromgólos előnyt kialakítani. A második félidőben nagyon nehezen kezdtünk. Sajnos semmi nem jött össze a koncentráció hiánya miatt. Az akarat, a tűz megvolt a csapatban, de sajnos ez ma nem volt elég. Csapatnak fel a fejjel!”

Battyányi Attila: „Jól léptünk be a meccsbe, a helyzeteket is jól használtuk ki. Az első félidőben jobban ment a csapat. Amit védekezésben elrontottunk, azt az elején támadásban kijavítottuk, de ezt a második félidőben nem tudtuk folytatni.”

Gáspár Attila: „Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőt pár gólos vezetéssel zártuk. Védekezésben alulmaradtunk, így sajnos vereséggel távoztunk a találkozóról.”

Zatureczki Kevin: „Jól kezdtük a mérkőzést, jól támadtunk, de a védekezés nem volt az igazi. A második félidőben romlott a védekezés és már a támadásunk sem volt olyan jó mint az elsőben és ennek köszönhetően maradtunk alul két góllal.”

2017 DEC 08 08:43:23/