Ifjúsági rájátszás: most a fiúkon a sor!
A legjobb négy férfi ifjúsági csapat küzd meg egymással hétvégén Dunaújvárosban, hogy eldöntse a bajnoki érmek sorsát. A Nyugati csoportból a Balatonfüred és a NEKA, keletről a Pick Szeged és a PLER bizonyíthat a legjobbak között. Imre Vilmos együttese szombaton a Pick Szeged ellen lép pályára 15 órától, míg a másik ágon PLER-Balatonfüred mérkőzést rendeznek.

Az Akadémia szurkolói buszt indít a helyszínre, így sokan buzdítják a csapatot, és remélhetően hangos lesz a dunaújvárosi csarnok a NEKA-drukkerek hangjától. 

„Az ifjúsági bajnokságban egy nagyon erős csoportból, magabiztos teljesítménnyel kerültünk be a rájátszásba. Nyugatról öt olyan csapat volt, amely hasonlóan erős játékerőt képvisel, és esélyes volt elődöntőbe jutni, így dicséretes ez a teljesítmény. Egy nagyon kemény szezon után vagyunk, több fronton álltak helyt a fiúk, hiszen az NBI/B-ben remek tavaszi menetelésüknek köszönhetően a nyolcadik helyet szerezték meg. Bízom benne, hogy a játékosok még mozgósítják utolsó erőtartalékaikat és hétvégén felteszik a koronát a szezonbeli szereplésükre” – mondta el Imre Vilmos vezetőedző.

Férfi Ifjúsági I. osztály-Elődöntő

2018. június 2. szombat

15:00   NEKA            - Pick Szeged            

17:00   PLER-Budapest - BKSE


2018 JÚN 01 11:35:10/