Igazi zenei koktél várja a NEKA-BÁL vendégeit

A tavalyi Jótékonysági NEKA-Bálon a Koktél 4U zenekar gondoskodott a jó zenéről és igazi buli hangulatot teremtett. A pozitív visszajelzéseket figyelembe véve, ezúttal ismét őket kértük fel, így szombaton a remek parti garantált. A zenekar a 90-es években alakult, és 2008 óta működik a jelenlegi felállásban. Egy férfi és egy női énekes, rajtuk kívül gitáros, billentyűs, dobos és basszusgitáros (egyben szaxofonos) adja elő a slágereket.

„A Koktél 4U zenekar igazi partizenét játszik, sokszor lépünk fel esküvőkön, bálokon, születésnapokon, de utcabálba is hívtak már minket. Igyekszünk minden stílusból a legismertebb, legbulisabb, legtáncolhatóbb dalokat előadni, a nevünk is arra utal, hogy a koncertjeinken egyfajta zenei koktélt kínálunk. A régi slágerek mellett azért természetesen igyekszünk újítani is, modern dalokat is játszunk, bár ez egyre nehezebb, mert azt látjuk, hogy a régi zenék időtállóbbak, mint a maiak.

Gyakran alkalmazkodunk, és a vendégek hangulatához igazítjuk a repertoárt, természetesen különböző ízlésűek az emberek, de megpróbáljuk mindenki tetszését elnyerni. A zenekar tagjai nemcsak zenésztársak, hanem barátok is. remek összhang van közöttünk. Előfordult már, hogy egy vendég váratlanul előállt azzal, hogy el akar énekelni egy bizonyos dalt, amit csak egyikünk ismert. Pár vezényszó és fejbólintás után már bele is kezdtünk, és mindenki azonnal tudta a szólamát, és azt, hogy mi következik.

A tavalyi bál sikere eljutott sokakhoz, és ennek köszönhetően más megkereséseink is voltak. Ez számunkra a legnagyobb öröm, arra készülünk, hogy megismételjük az egy évvel ezelőtti fergeteges koncertet. ” – ígérte Farkas Norbert, a Koktél 4U zenekar vezetője.

Fotó: Koktél 4U facebook oldal


2016 DEC 01 20:31:21/