Izgalmas bingóparti
Remek hangulatban zajlott le az első ízben megrendezett bingóparti, melyen mindenki nyertesnek érezhette magát.

A játékmester, egyben a játék ötletgazdája, Tóth Ferenc, a NEKA női szakágának technikai vezetője volt, aki a lánykollégiumba hívott minden játékos kedvű jelentkezőt. A lányok izgatottan várták a délutánt, és az öt lejátszott kör során 5 fődíj (tábla csoki) és 5x3 kisebb nyeremény talált gazdára. 

 Zaj Klára 2 fődíjat és 2 nyereményt nyert, Bencsik Dorka 3, Mlinkó Zsófia 2 nyereményt vehetett át. A további szerencsések között volt Sikler Gyula kollégiumigazgató, valamint az ügyeletes nevelő, Takácsné Horváth Bea. Az öt fődíjon Zaj Klára, Sikler Gyula, Nagy Laura (Szeged) és Juhász Kata osztozott.

A játékban részt vevő lányok elmondása szerint mindenki nagyon élvezte a délutánt, és nemcsak a nyeremények miatt.

Bencsik Dorka: „Jó volt közösen leülni és játszani egy jót. Az elején senki sem tudta, hogyan kell bingózni, de már az első körben belejöttünk. Mindenki izgult, hogy éppen azt a számot húzzák ki, ami neki hiányzik. Nagyon jó volt ez a másfél óra, nagyon élveztük és a hangulat is kiváló volt, szerintem mindenki örülne, ha hétvégenként lennének hasonló játékok. Persze az sem mellékes, hogy még nyerhetünk is a játékkal.”

Bakos Kármen: „Nekem nagyon tetszett, különösen az első menet, mert nyertem egy csokit, de aztán nagyon nem jött össze. Élveztük a játékot, lehetne majd még ilyen összejövetel.”

fotó: Veress Filep Boglárka

2019 FEB 02 20:25:15/