Jó hajrával nyertünk a Pécs otthonában
A NEKA II. csapata nagyot küzdött és jó hajrájának köszönhetően 34-27-re győzött a PVSE vendégeként az ifjúsági II. osztályú bajnokságban.

Férfi ifjúsági II. osztály Pécsi VSE – NEKA II. 27-34 (16-17)

PVSE: Krix, Hadobás, Gelb 6, Dencs, Berényi 4, Mayer, Csuba 10, Gál 3, Rokolya 4, Lipták, Király, Pataki, Gyéresi, Neu – edző: Kovács Gábor

NEKA: Bokréta B., Konyicsák T. (kapusok), Kovács D. 4, Krakovszki B. 1, Igali G. 3, Gáspár A. 5, Dombi S. 1, Bozi M., Szeverényi B., Temesvári G. 7, Paizs M., Battyányi A. 1, Papp T. 6, Zboskó Á., Zatureczki K. 6, Kiss L., edző: Kopornyik Zsolt

Kiállítások: 6, illetve 6 perc

Hétméteresek: 5/3, illetve 2/2

Kopornyik Zsolt: „Nehéz mérkőzésen a végjátékban sikerült a magunk javára fordítani az eredményt. Okos támadójáték mellett a hajráig a gyengébb védekezés okozta gondjainkat. Nagyot harcoltak a fiúk dicséret illeti őket.”

Temesvári Gábor: „Nagyon meg akartuk nyerni ezt a meccset, ennek megfelelően már az első perctől kezdve nagyon keményen küzdöttünk. A támadójátékunk működött, de a védekezésünk nem akart összeállni, így végig nagyon szoros volt a mérkőzés. Az utolsó 5 percben összeállt a védekezésünk, és sikerült gyors gólokat lőni, amivel eldöntöttük a meccset. Nagyon kellett már nekünk ez a győzelem. Gratulálok a csapatnak!”

Igali Gergő: „Kiváló ellenfélnek bizonyult a Pécs együttese az egész mérkőzésen. A találkozó nagy részében hatosfalat védekeztünk, amivel nem sikerült meghiúsítani támadásukat. Edzőnk kérésére megnyitottuk a védelmet, amivel labdákat szereztünk, ezekből pedig könnyű gólokat. Ez jelentette a győzelem kulcsát. Fontos győzelem volt! Gratulálok a csapatnak!”

Dombi Soma: „A meccset megnyertük, elvégre ez a lényeg, de szoros volt mindvégig. A párharcot az utolsó 15 percben tudtuk jobban meglépni, így egy szoros küzdelmű, jó hangulatú meccset nyertünk kitartóan és biztosan!”

2018 MÁR 11 08:20:50/