Jó hangulatú NEKA Klub
A Nemzeti Kézilabda Akadémia támogatói és együttműködő partnerei 3. alkalommal találkoztak egymással a NEKA Klubon, melynek a Béres Gyógyszergyár székháza adott otthont Budapesten.

 A jó hangulatú eseményen a vendégek többsége már ismerősként köszöntötte egymást, és a jó hangulat az egész estét jellemezte.

A helyszínen a vendégek látogatást tehettek a Béres Múzeumban, amely a cég elmúlt éveinek sikereit jeleníti meg. 

Az első előadást Dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke tartotta „Nevünket adjuk az egészséghez” címmel, így mindenki betekintést nyerhetett Béres József életébe, és a világhírű cég működésébe. 

Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora, a NEKA sporttudományos és szakmai főigazgatója az "Egészségmegőrzés, mint motivációs eszköz" címmel tartott prezentációt, főszerepben a magyar társadalom egészségügyi helyzetével és sportolási szokásaival.

A NEKA komplexumot bemutató videó után Mocsai Tamás, a Nemzeti Kézilabda Akadémia ügyvezetőjének előadása következett, amely a "100% utánpótlás, 100% transzparencia, 100% jövőkép" címet viselte.

A svédasztalos vacsora melletti kötetlen beszélgetések jó alkalmat teremtettek egymás megismeréséhez és a partnerek közötti kapcsolatok kialakításához.

2018 NOV 28 16:28:34/