Jó úton jár a csapat

A Kanyó Memorial elnevezésű nemzetközi tornán valamennyi mérkőzését megnyerve aranyérmes lett a NEKA fiúcsapata, ráadásul két különdíjat is elhoztak a fiúk. A legjobb játékosnak Bock Milánt, míg a legjobb kapusnak Nagy Tibort választották. A főszereplők értékeltek is a szép siker után.

Kopornyik Zsolt: "Egy jó színvonalú tornán vettünk részt, számunkra hasznos volt, hogy külföldi ellenfelek ellen is megmérettettünk, kicsit más stílus, a keményebb játék szolgálja a fejlődésüket. Mint az eddigi edzőmérkőzéseinken is, folyamatosan rotáltam játékosainkat, hiszen az út elején vagyunk, egy új társaságot építünk, kölcsönösen meg kell ismernünk egymást mérkőzés-szituációkban is. A mérkőzéseken a védekezés gyakorlása volt a fő feladat, jól dolgoztunk, viszont látjuk min kell javítanunk, hogy a bajnokságban is sikeresek lehessünk. Több jó egyéni teljesítmény mellett Bock Milán „legjobb játékos” és Nagy Tibor „legjobb kapus” különdíjának külön gratulálok. Örülök, hogy a csapatépítésben is rendkívül hasznos állomásként szolgált ez a pár nap. Viszont nem szabad elfelejtenie senkinek, hogy a bajnokság teljesen más lesz, a korosztálynál 1-2 évvel fiatalabb csapattal indulva szeretnénk tisztességesen versenyezni, ezért dolgozunk."

Bock Milán: "Az öltözőben, és a pályán kívül is remek hangulat uralkodott. A pályán látszott mindenkin a küzdeni akarás. Az elején kicsit észrevehető volt, hogy a csapat még nincs összecsiszolódva, de meccsről meccsre jobban játszottunk és a végén meg is lett az eredménye. Van még mit javítani védekezésben és támadásban is, de nagyon jó kis csapat leszünk."

Nagy Tibor: "Nagyon jó volt a torna. A csapattal csak kétszer tudtunk együtt edzeni, szóval nem nagyon tudtunk összeszokni, de az akarat mindenkinél megvolt, és végül ez vezetett a sikerhez. Emellett még ahhoz is gratulálok a csapatnak és az edzőmnek, hogy a felkészülésünk alatt még veretlenek vagyunk."

Zorán Ilic: "Kezdettől keményebben dolgoztunk, és ez látszott a tornán is. Gratulálok a csapatnak a teljesítményhez, és remélem, hogy szezon során is így fogunk teljesíteni."

2017 AUG 31 16:52:33/