Két játékosunk az NBI-es Vácban folytatja

A Váci KSE két, a Nemzeti Kézilabda Akadémián nevelkedett junior válogatott játékossal kötött kétéves szerződést. Mindkét nyíregyházi fiatalembernek ez az első profi szerződése az idei érettségit és akadémiai végzést követően.

Az 1997-ben született Török Ádám az irányító posztra érkezik, bár az elmúlt időszakban a korosztályos válogatottban többször a jobb átlövő pozíciójában vették figyelembe. Ádám a július 17-i kezdődő felkészülést azonban még nem a csapattal kezdi el, hiszen tagja az aznap Algériában rajtoló junior világbajnokságon résztvevő válogatottnak.

A balkezes Kecskeméti Tamás 1998-as születésű és a jobb szélső pozíciójában bizonyíthat a következő két évben. Tamás szintén volt junior válogatott, de a világversenyt ezúttal kihagyja, így egy hét múlva elkezdi a Váccal a nyári felkészülést – írja a Váci KSE.

A fiúk nekünk is nyilatkoztak terveikről:

Török Ádám: "Én már februárban aláírtam a szerződésem, csak most lett nyilvános az átigazolás. Nagyon bizakodó vagyok, és nagyon várom már, hogy NBI-es es csapatban játsszam, ráadásul új poszton. Remélem, kapok majd elegendő játéklehetőséget is."

Kecskeméti Tamás: "A következő évben szeretnék sokat fejlődni, sokat játszani, és stabil játékossá válni. Mint a legtöbb klubban, itt is meg kell majd küzdeni a játékidőért, amiért meg is teszek majd mindent. Egy év múlva szeretnék túl lenni egy olyan szezonon, ahol egyénileg komolyabb feladatokat el tudok látni, valamint a csapattal minél jobb eredményeket szeretnénk elérni."

Ádámnak és Tamásnak sok sikert kívánunk!

2017 JÚL 13 10:29:55/