Két pontot szereztünk a Fradi ellen

Négygólos győzelmet aratott a NEKA a férfi ifjúsági bajnokság 9. fordulójában a Ferencváros otthonában. Imre Vilmos együttese a félidőben még hátrányban volt, de végül 24-20-as sikert aratott, ezzel továbbra is őrzi vezető helyét a tabellán.

Férfi ifjúsági I. o. FTC – NEKA 20-24 (11-9)

NEKA: Majer Ákos 2, Jónás Bálint (kapusok), Kovács Gergő 1, Fülöp Nándor 1, Bartha Bence 7, Szabó Pál, Tóth Patrik, Pál László, Dely Márton 2, Molnár Ádám, Kecskés Dániel 1, Somogyi Bálint 5, Kollonay Zoltán, Kecskés Bence 2, Bognár Nándor 2, Major Márk 1, vezetőedző: Imre Vilmos

Somogyi Bálint: "Az első félidőben rosszul kezdtünk, nem voltunk elég motiváltak, ez meg is látszódott az eredményen. A második félidőben jobb hozzáállással játszottunk, ezáltal javult a védekezés és a támadás is. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez."

Majer Ákos: "Nagyon nehezen kezdtük a mérkőzést, az első félidő finoman szólva se jött össze, a rengeteg technikai hibát ki is használta az ellenfél, de szerencsére csak kettővel vezettek a szünetben. A második félidőre összekaptuk magunkat és nem kellett akkora hátrányt ledolgozni. A védelem nagyon jól működött és így sikerült megfordítani a mérkőzést, és meg is tudtuk nyerni. Gratulálok az egész csapatnak!"

Fotó: Farkas Anita

2017 NOV 23 19:49:18/