Kiharcolt győzelem
Szigetszentmiklóson nyert 29-27-re a NEKA férfi ifjúsági csapata a bajnokság hétfői játéknapján.

 A hazaiak a mérkőzés nagy részében vezettek, és a második félidő közepén már háromgólos volt az előnyük. A mieink viszont a hajrára összeszedték magukat, és megfordították a találkozót, két pontot szerezve ezzel.

Férfi ifjúsági I. osztály-Nyugat – 20. forduló:

Szigetszentmiklósi KSK – Nemzeti Kézilabda Akadémia 27–29 (15–13)

Szigetszentmiklós, Városi Sport- és Rendezvénycsarnok, 50 néző

Vezette: Gyimesi Zsolt, Tóth László

Szigetszentmiklósi KSK: Husonyicza G., Kovács R., Magyar V. (kapusok) – Ács G. 7, Pál L. 7, Márton B. 5, Horváth P. 3, Fülöp N. 2, Madár B. 2, Spacsek L. 1, Gonda Zs., Horváth M., Luka A., Mécs M., Szépvölgyi L. Vezetőedző: Vas János

Nemzeti Kézilabda Akadémia: Konyicsák T., Nagy T., Pálfi D. (kapusok) – Kovács G. 6 (3), Csomor T. 4, Ilic Z. 4, Kecskés D. 4, Czabán M. 3, Péter B. 3, Tóth P. 3, Balogh J. 1, Vetési B. 1, Dely M., Kepess J. Vezetőedző: Sótonyi László

Hétméteresek: – illetve 3/3

Kiállítások: 12 perc illetve 6 perc

MESTERMÉRLEG

Sótonyi László: "Ezen az estén újabb alapemberünket kellett pótolnunk, de sérültek ide vagy oda, most már renderesen belealszunk a mérkőzések első szakaszába. Ma sikerült ezt a rossz kezdést megfordítanunk, de a jövőben sokkal koncentráltabban kell kézilabdáznunk az elsőtől az utolsó pillanatig."

JÁTÉKOS SZEMMEL

Kovács Gergő: „Az első félidőben dekoncentráltak voltunk és sokat hibáztunk, emiatt hátrányba kerültünk. A fordulás után összeszedtük magunkat, és újult erővel négygólos hátrányból győzni tudtunk. A második félidőben nyújtott teljesítménnyel és lendülettel kell tovább mennünk. Örülünk a két pontnak és gratulálok a csapatnak!”

fotó: Farkas Anita

2019 MÁR 18 20:48:10/