Kikaptak az ifik

Hazai pályán súlyos vereséget szenvedett a NEKA a férfi ifjúsági II. osztályú bajnokságban. A vendég veszprémiek 39-22-re nyertek Bogláron.

Férfi ifjúsági bajnokság II. o.:

NEKA II. – Veszprémi KKFT II. 22-39 (9-17)

NEKA II: Bokréta, Konyicsák (kapusok), Battyányi 4, Paizs 2, Temesvári 3, Kovács D. 1, Krakovszki Zs. 1, Papp T., Zatureczki 1, Kiss L. 1, Szeverényi 2, Kepess 4, Bozi, Gáspár 3, Igali – edző: Kopornyik Zsolt

Veszprémi KKFT II: Karfner, Nagy M. 2, Perczel 5, Kalamár 4, Solcz 4, Orbán, Szántó 1, Králl 1, Seregi 5, Madar 3, Sisa 13, Baracskai, Rákos 1, edző: Éles József

Kiállítások: 2, illetve 8 perc

Hétméteresek: 1/1, illetve 4/4

Kopornyik Zsolt: „Ellenfelünk futóteljesítményben, agresszivitásban és fejben is felülmúlt bennünket. Szeretnénk mindenkit játékban tartani, azonban vert helyzetben nem szabad feladni, küzdeni kell, mi sajnos betemettük magunkat.Vezérek hiányoztak, hogy kézben tarthassuk a mérkőzést.”

Paizs Miron: „A meccset jól kezdtük, fej fej mellett haladtunk, de támadásban alap dolgokat rontottunk el, így gyors lerohanásokból nagy előnyre tettek szert a vendégek. A 2. félidő kezdetekor összeszedetebbek voltunk, de utána ismét sok gyors lerohanásgólt kaptunk ezért tovább nőtt az előnyuk.”

Bozi Máté: „Egy rossz meccsen elvesztettünk fontos 2 pontot. Jobban kell küzdenünk a továbbiakban.”

Battyányi Attila: „Szorongatva az ellenfelet, jó tempóval szerveztük a támadást, ahol a pontatlan védekezés még nem befolyásolta az eredményt. Akadtak periódusok, ahol jobban megoldottuk a helyzeteket és volt ahol forró fejjel rossz döntéseket hoztunk. Csalódott vagyok nagyon a vereség miatt, és remélem minél előbb kijövünk a gödörből, amiben a csapat most épp evez.”

Papp Tamás: Eleinte a támadás jól működött, ennek ellenére a védekezésünk nem. A második félidőben már a támadásunk sem remekelt, ezáltal nem tudtunk diadalmaskodni nagyon szomorú vagyok, de tovább kell lépni és a következő meccsre kell koncentrálni.”

 Fotók: Tompos Gábor

2018 FEB 27 19:48:33/