Kilencgólos NEKA-siker
Magabiztosan nyert otthon a NEKA II. a férfi ifjúsági II. osztályú bajnokságban. A fiúk az Alba Regia együttesét fogadták és 36-27-re diadalmaskodtak.

Férfi ifjúsági I. o.:NEKA II. - Alba-Regia KSE 36-27 (14-11)

játékvezetők: Bán-Farkas, Miksa

NEKA.II: Bokréta B (k), Konyicsák T (k), Kepess J 6, Krakovszki B 1, Igali G 5, Gáspár A 4, Bock M 2, Bozi M 1, Szeverényi B 2, Temesvári G 4, Paizs M 4, Papp T 3, Dombi S, Zatureczki K, Kiss L 4 - edző: Kopornyik Zsolt

Alba Regia KSE: Mátyás R, Németh S 3, Horváth B, Vida B, Májer M 1,  Penzer Zs 2, Kóti B, Katona N 5, Bicskei  Cs 11, Harsányi  D 5, Ott A, Zsákovics B,  Szűcs A, Urbán B - edző: Gachovetz Tibor

kiállítások: 10 ill. 8 perc

hétméteresek: 3/2 ill. 7/6

Kiss Levente: „A mérkőzést nem jól kezdtük, nem akart összeállni védekezés és támadás is akadozott. A második félidőre összeszedtük a védelmet és elkezdtünk futni, amiben az ellenfél elfáradt és a végére nagyarányú győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak!”

Paizs Miron: „A meccs elején kicsit szétszórtan játszottunk, de az eredményt hullámzóan tudtuk növelni. A második félidőben sokkal fegyelmezettebbek voltunk és növelni tudtuk a vezetést .”

Bokréta Bence: „A mérkőzés első 10 percét jól kezdtük el, megfelelő motiváltsággal és hőfokkal. Viszont utána jött egy nagyobb hullámvölgy, amit az ellenfelünk ki is használt. Szünetben az edzőnk rendezte a fejeket és teljesen máshogy jöttünk ki a második félidőre. Tudtuk, hogy itt csak mi nyerhetünk! Akaratunk meg is mutatkozott a pályán és végül magabiztosan, 9 góllal győzedelmeskedtünk a végig küzdő Fehérvár csapata ellen. Gratulálok a srácoknak a mai mérkőzéshez!

2018 ÁPR 20 06:43:24/