Komoly riválist győztek le a serdülő fiúk

A NEKA csapata hazai pályán végig vezetve magabiztosan nyert a Tatabánya ellen, és tartja második helyét a serdülő bajnokságban. 

Fiú serdülő I. o. NEKA – Tatabánya Grundfos KC 30-23 (17-11)

NEKA: Nagy Tibor, Takács Ákos (kapusok), Kepess János 3, Kovács Dominik, Igali Gergő 3, Tárnoki Márkó, Kis Molnár Máté, Széles Nándor 4, Szeverényi Bence, Bognár Nándor 7, Papp Tamás 1, Temesvári Gábor 4, Zoran Ilic 3, Kecskés Dániel 5, Bock Milán, Pál László, edző: Kopornyik Zsolt

Kiállítások: 6, illetve 2 perc

Hétméteresek: 2/2, illetve 4/4

Az eredmény alakulása: 5.p.: 4-2, 13. p.: 11-4, 20. p.: 14-8, 25. p.: 17-11, 31. p.: 21-14, 41. p.: 25-20, 44. p.: 28-22

Kopornyik Zsolt: „Fontos mérkőzést nyertünk meg, köszönhetően fegyelmezettségünknek és higgadtságunknak. Több jó egyéni teljesítményt láthattunk. A győzelemhez gratulálok."

Bognár Nándor: "Harcra készen vártuk a Tatabányát, hiszen egy erős csapatot fogadtunk, kellemetlen játékstílussal. A remek kezdésnek és a tempónak köszönhetően rögtön el tudtunk menni 3-4 góllal, amit tartani és növelni tudtunk. Az első hullámvölgy az első félidő végén volt, ahol egy 7 gólos előnyt adtunk le 4 gólra. A második félidő jóval lassabb játékot hozott, ami nem nekünk kedvezett, de így is elég magabiztosan, 7 góllal tudtunk nyerni. Külön kiemelném a technikai hibaszámunkat ami egész meccsen összesen 3 darab volt. Ehhez és a győzelemhez gratulálok a csapatnak."

Széles Nándor: "Tudtuk, hogy fontos meccs következik, éppen ezért alaposan felkészültünk az elmúlt napokban. A mérkőzést nagyon koncentráltan kezdtük, és elejétől a végéig harcoltunk. Az első félidőben összesen 2 technikai hibát követtünk el, emiatt sikerült kialakítanunk egy kisebb előnyt. Ehhez sokban hozzájárult a nagyon jó kapusteljesítményünk. Fontos helyzetekben, nagy védéseket tudtunk bemutatni a kapuban. A második félidőben tudtuk tartani a több gólos vezetésünket a meccs végéig. Fontos két pontot tartottunk itthon, gratulálok a csapatnak!"

Fotó: Tompos Gábor

2017 NOV 14 21:50:47/