Korosztályos rangadót nyert a NEKA
Végig vezetve, 24-20-ra nyert a NEKA II. fiú serdülőcsapata a nagy rivális Éles KISE otthonában.

Lehőcz Zoltán együttese ősszel kikapott ellenfelétől, most azonban kézben tartotta, megnyerte a találkozót, és egy hellyel előrelépett a tabellán.

Fiú serdülő I. osztály-Nyugat – 15. forduló

Éles KISE – Nemzeti Kézilabda Akadémia II. 20–24 (11–15)

Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok, 20 néző

Vezette: Horváth Péter, Marton Balázs

Éles KISE: Bodó T., Rénes Zs. (kapusok) – Szatmári B. 6 (1), Hevér L. 4, Vincze P. 3, Tóth G. 2, Szatmári S. 2, András-Dóra Cs. 1, Müller M. 1, Perlaki B. 1, Ihász D., Milkovics M., Rubos N. Vezetőedző: Kovács György

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Kovács A., Móri M. (kapusok) – Kiss L. 6 (1), Pergel A. 5, Kosztoványi A. 4, Krakovszki B. 3, Lámfalusi P. 3, Kathi S. 1, Kis Molnár 1, Molnár R. 1, Matisz L., Nyéki I., Paizs M., Tisza L., Velencei V., Zsiros B. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Hétméteresek: 1/1 illetve 1/1

Kiállítások: 2 perc illetve 8 perc

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: "Gratulálok a csapatnak! Egy korosztályos rangadót sikerült végig vezetve, kézben tartva megnyernünk. A védekezésünk a megbeszélteknek megfelelően működött, úgy érzem, ez volt a siker kulcsa. Az ellenfél kapuja előtt a nyitott védekezéssel szemben kombinatívan és eredményesen játszottunk, ellenben a zárt hatosfal elleni támadás időnként problémát okozott. Örömteli, hogy sorban nyerünk meg olyan mérkőzéseket, melyeket fél évvel ezelőtt még elbuktunk, de a munka nem áll meg."

JÁTÉKOS SZEMMEL

Kovács András: „Az első félidőben úgy mentünk ki a pályára, hogy nyerni akarunk és ez sikerült is. A védekezés szinte tökéletes volt, kapusteljesítmény is volt, a támadás is jó volt, aki fent volt a pályán, az hozzá tudott tenni a meccshez. Gratulálok a csapatnak!!”

Lámfalusi Péter: „Jól kezdtük a mérkőzést, az elejétől a végéig jó volt a védekezés, nagy tempót mentünk az elején és a támadás is rendben volt.”

Kosztoványi András: „A meccset teljesen jól kezdtük, ez látható is az eredményen. A védekezés és a támadás egyaránt jó volt. Mindenki jól szállt be a meccsbe és végig tudtuk tartani az előnyünket. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.”

fotó: Farkas Anita

2019 FEB 06 20:04:32/