Küzdelmes meccs Fehérváron

Kétgólos vereséget szenvedett a NEKA fiatal játékosokból álló fiúcsapata Fehérváron, így a negyedik helyen áll az ifjúsági II. osztályban.

Férfi ifjúsági II. o.:

ALBA-MÁV ELŐRE – NEKA 31-29 (15-12)

NEKA: Bokréta Bence, Takács Ákos (kapusok), Kovács Dominik 3, Krakovszki Bence, Gáspár Attila 5, Igali Gergő 5, Kis Molnár Máté, Szeverényi Bence 3, Bozi Máté, Battyányi Attila 5, Temesvári Gábor 1, Paizs Miron 2, Zatureczki Kevin 4, Kiss Levente, Dombi Soma 1, Zbiskó Ádám, vezetőedző: Kopornyik Zsolt

Kiállítások: 10, illetve 10 perc

Hétméteresek: 3/3, illetve 2/1

Kopornyik Zsolt: „Megérdemelt győzelmet aratott a hazai csapat, korrekt feltételek mellett. Sajnos mi nem tudunk lejátszani két ilyen mérkőzést 1 napon belül. A négy év korkülönbség, a fizikai különbség felőrölte a csapatot. Szerencsénk sem volt, 4-5 kipattanót, magas számú ki nem kényszerített labdát vesztettünk. Úgy érzem, lassabban reagáltuk le a szituációkat, fejben lassabban követtük a játékot. Nagyon fontos, hogy ez a bajnokság a játékról szól nekünk, többen szépen lépegetnek előre. Ez is a mi csapatunk, szeretni kell a gyerekeket, hiszen nagyon fiatalok vagyunk ebben a világban."

 Kovács Dominik: „Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy kellett volna, nem pörögtünk fel rendesen nem működött a játékunk és az első félidőben nagy lyukak voltak a védekezésben emellett volt pár felesleges kiállításunk is. A második félidőben nagyot küzdöttünk, de sajnos nem mi jöttünk ki jól a mérkőzésből. Az eredmény ellenére gratulálok a csapatnak és fel a fejjel!”

Bokréta Bence: „A meccset sajnos nem úgy kezdtük el ahogy kellett volna. Nagyon sok technikai hibánk, felesleges kétperceink voltak, ezért az ellenfél meglepett 4-5 góllal. Ezt az egész meccsen próbáltuk ledolgozni, viszont amikor visszahoztuk egálra, sajnos nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. Fejben nem voltunk igazán a pályán, sajnos ez ilyen nap volt. Csapatnak fel a fejjel!”

Battyányi Attila: „Kemény és szoros meccsnek néztünk elébe, a védekezésben a folyamatos hibák nehezítették a végjátékot is. Elöl is jól küzdött a csapat, a sok technikai hiba miatt nem támadtunk sokat. Volt, amikor visszajöttünk a meccsbe és vezettünk is, de nem tudtuk megtartani az előnyt. Mindenki jól küzdött, én büszke vagyok a csapatra, illetve a lelkes szurkolókra, akik biztattak minket.”

fotó: Farkas Anita

2017 NOV 26 21:46:03/