Lánycsapatok vendégeskedtek a NEKA-n
Decemberben is folytatódott az „Egy nap a NEKA-n” elnevezésű programsorozat, melynek keretében két U14-es lánycsapatot láttunk vendégül Balatonbogláron. 

Az Angyalföldi Sportiskola DSE és a MOYRA Budaörs Handball együttesei látogattak el a Nemzeti Kézilabda Akadémiára, és betekintést nyerhettek a NEKA működésébe, mindennapjaiba.

Délelőtt Hajdu János, a NEKA sportszakmai vezetője tartott edzéseket a lányoknak, akik lelkesen és példamutatóan végezték a gyakorlatokat. Az ebédet követően a csapatok körbejárták a Lakófalut, bepillatottak a Rehabilitációs és Közösségi Épületbe, majd némi pihenő után edzőmérkőzés következett. Az eredményen túl elsősorban a jó hangulat és a játéklehetőség volt a legfontosabb mindenki számára.

A nap zárásaként a női ifjúsági B-válogatott-NEKA mérkőzésen, illetve a Magyarország-Dánia U17-es válogatott találkozón szurkolhattak a vendégek.

 „A gyerekek nagyon várták ezt a programot, csillogó szemmel érkeztünk meg Balatonboglárra. Nekik ez hatalmas élmény volt, Hajdu Jánostól új ingereket kaptak, új gyakorlatokat láttak, köszönjük a meghívást, örömmel jöttünk” – mondta el Szamoránsky Anikó, a budaörsi csapat vezetőedzője.

Az izgalmas nap legjobb pillanatait pénteken a NEKA-INSIDE adásában mutatjuk be.

2018 DEC 05 12:24:05/