Lukovics Boglárka visszatér
Hosszú kényszerpihenő után tér vissza a pályára egykori növendékünk, Lukovics Boglárka, aki az élvonalbeli Budaörs NBI-es csapatával edz, miközben a Pázmánd NBI/B-s együttesével fog meccselni. 

A korábban serdülőválogatottba is behívott 20 éves balszélső 2016-ban és 2017-ben is keresztszalagpótló-műtéten esett át, de most végre ismét bizakodóan beszél a jövőjéről:

„Budaörsön fejezem be a rehabilitációmat és próbajátékon veszek részt, miközben Pázmándon lehetőséget kapok arra, hogy visszaszerezzem a meccsrutint. A Budaörs gyógytornásza szerint egy kis izmot kell még rám építeni, ami közel három-négy hetet vesz igénybe, s csak ezután állok vissza a játékba. A lábam lassan százszázalékos, úgy érzem készen állok arra, hogy újra pályára léphessek. Nagy öröm, hogy régi NEKA-s csapattársam, Horváth Laura itt játszik, ő sokat segít, és könnyebb volt így az első hét, de a többi lány is kedvesen fogadott. Több olyan játékos példája lebeg a szemem előtt, aki komoly sérülés után a legmagasabb szinten tértek vissza. Keményen fogok dolgozni, szeretnék bizonyítani és megmutatni magam ezen a szinten is.” 

(Fotó: v-man.hu/Fehér Viktor)


2019 FEB 27 13:43:16/