Magabiztos serdülő siker
Hazai pályán aratott 33-18-as győzelmet a NEKA I-es csapata a fiú serdülő bajnokságban. Kopornyik Zsolt együttese hét forduló után a harmadik helyen áll.

Serdülő I. osztály – Nyugati–csoport, 7. forduló

Nemzeti Kézilabda Akadémia I. – Moyra-Budaörs Handball 33–18 (15–9)

Balatonboglár, NEKA Csarnok, 40 néző

Vezette: Hornyik Zsolt, Zörgő Róbert

NEKA I.: Dávid M., Takács Á. (kapusok) – Papp B. 6, Kovács D. 5 (1), Papp T. 4, Bognár P. 3, Jajic D. 3, Temesvári G. 3, Krakovszki Zs. 2, Szeverényi B. 2, Bodócs M. 1, Buri A. 1, Csengeri H. 1, Gonda T. 1, Igali G. 1, Papp D. Vezetőedző: Kopornyik Zsolt

Moyra-Budaörs Handball: Szerdahelyi G., Torma B. (kapusok) – Mészáros V. 6 (1), Rozgonyi Á. 4, Juhász G. 2, Katus B. 2 (1), Kulin K. 1, Neukum Z. 1 (1), Orbán I. 1, Vida G. 1, Dezső D., Dóczi B., Lizczay B., Nagy-Jávori B., Puskás M. Edző: Fülöp Péter.

Hétméteresek: 3/1 illetve 6/3

Kiállítások: 2 perc illetve 6 perc

JÁTÉKOS SZEMMEL:

Kovács Dominik: „A mérkőzés kicsit döcögősen indult számunkra, de ahogy mentünk bele a meccsbe egyre jobban tudtuk a mi akaratunkat érvényesíteni és ezzel az eredményt is növelni. Jól küzdöttünk, gratulálok a csapatnak!”

Papp Bertalan„A mérkőzés elején bent ragadtunk az öltözőben. Az időkérés után összeállt a csapat, a második félidőben kialakult a nagy különbség, felszabadultabban játszottunk. A védekezésünk nem volt megfelelő, ennek ellenére a kapusok jó teljesítményt nyújtottak. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.”

Bognár Patrik: A meccs első felében még nem igazán állt össze a csapat és az elején nehezebben tudtunk ellépni ellenfelünktől. Aztán a második félidő elejét jól kezdtük: sikerült több labdát is szereznünk, ebből több gyors gólt is lőnünk, és a meccs végére a védelmünk is jól működött. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!!”


2018 OKT 17 19:45:17/