Magabiztos siker Csurgón

Férfi ifjúsági csapatunk Csurgón lépett pályára a legutóbbi fordulóban, és végig vezetve, végül kilenc góllal nyert. A mezőny legeredményesebb játékosa a 11 gólos Schäffer Zsolt volt. Vágó Attila együttese továbbra is a tabella második helyén áll.

Férfi NBI ifjúsági Csurgói KK–NEKA 25- 34 (11-15)

játékvezetők: Bán-Farkas László és Miksó Dániel

Csurgói KK: Horváth M, Török R, Németh K, Bazsó P 3, Csordás M 5, Metcz D 1, Torma M 1, Péter B 7, Brezovszky B 2, Tóth S, Magyar B 5, Gál B 1  edző: Perger Zsolt

NEKA: Szöllőskei G. 4, Molnár Á. 1, Simotics M. 2, Bátky P., Tóth Péter 1, Kecskés B., Dely M., Somogyi B. 5, Tóth Patrik 2, Fülöp N. 1, Schäffer Zs. 11, Bálint B. 7. edző: Vágó Attila 

figyelmeztetések: 3 ill. 2

kiállítások: 4 ill.8 perc

hétméteresek: 2/2 ill. 2/2

Vágó Attila: "Kissé felforgatott csapattal játszottunk megint, de szerencsére a régi és új játékosok egyaránt helytálltak a pályán. Ugyan az eredmény nem mutatja, de melós, kemény mérkőzést játszottunk, ahol négy góllal tudtunk vezetni, és csak a végén alakult ki ez a kilenc gól különbség Gratulálok a csapatnak!"

Schäffer Zsolt: "Jól kezdtük a mérkőzést, az elején el tudtunk egyből menni 4-0-ra. Később az első félidőben voltak hullámvölgyeink, de tartani tudtuk ezt az előnyt. A szünetben azt kérte Attila bá, hogy nyomjuk meg a második félidő elejét, hogy ne kelljen izgulnunk a végén. Így is lett, a 45. perc körül már 10 gól volt a különbség a javunkra, ez a gyors lerohanásokból lőtt góljainknak volt köszönhető. Jól játszottunk, voltak jó egyéni teljesítmények, gratulálok a csapatnak!"

Bálint Bence: "Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, összeszedett volt a védekezésünk, ebből sok lerohanásgólt tudtunk szerezni. Később volt egy kis hullámvölgy, de szépen játszottunk és el tudtunk menni 7-8 góllal, amit végig tartani tudtunk. Gratulálok a csapatnak!"

Köszönjük a fotókat Farkas Anita!

2017 MÁR 17 14:46:00/