Magabiztosan nyertek a serdülők
A NEKA fiúcsapata hazai pályán 27-18-ra győzött a Vác ellen a serdülő bajnokságban. 

Fiú serdülő bajnokság:

NEKA- Váci KSE 27-18 (13-7)

NEKA: Takács Á.. Nagy T. (kapusok), Temesvári G. 2, Kovács D. 1, Krakovszki Zs. 2, Ilic Z. 3, Major M. 1, Papp T., Kecskés D. 6, Bock M. 2, Bognár N. 1, Tárnoki M. 1, Dombi S., Kepess J., Igali G. 4, Széles N. – edző: Kopornyik Zsolt

Váci KSE: Kassai L. 5, Hévizi K., Hantos B., Moór J. 3, Botyik M., Kavin M. 3, Gáspár B., Fábián T. 1, Kormos P., Pacs G. 4, Scardone P. 2, Hrustinszki M. – edző: Zsembery Tamás

Hétméteresek: 2/2, illetve 1/1

Igali Gergő: „Fegyelmezett, kemény és összeszedett játékot mutattunk az egész találkozó alatt. Védelemben kevés volt a hiba, támadásban megfontoltak, gólerősek voltunk. Gratulálok a csapatnak, örülök, hogy itthon tartottuk a 2 pontot.”

Nagy Tibor: „Nagyon akartuk most ezt a győzelmet, nem veszíthettünk többször, mivel a döntőbe akarunk jutni, így mindannyian vártuk már a meccset. Már az elejétől kezdve magunkhoz vettük a vezetést, es nem is hagytuk felülkerekedni az ellenfelet.”

Kecskés Dániel: „Jól kezdtük a mérkőzést, így el is tudtunk lépni az ellenféltől több góllal a félidő végére. A második félidőben pedig meg tudtuk tartani és növelni is tudtuk az előnyt. Gratulálok a csapatnak!”

Fotó: Tompos Gábor 
2018 MÁR 21 19:51:06/