Más tempó, nagy kihívás
A női NBI-es kézilabda-bajnokság szombati fordulójában a Moyra-Budaörs-Handball csapata Fehérváron lépett pályára, és bár 35-25-ös vereséget szenvedett, kiemelkedő teljesítményt nyújtott Akadémiánk korábbi játékosa, Horváth Laura, aki kilenc gólt szerzett a vendégeknél. 

Kiváló átlövőnk pozitívan értékeli az eddig eltelt időszakot.

„Jól érzem magam, egyre több lehetőséget kapok Mihály Attila vezetőedzőtől, amivel igyekszem élni. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű dolgom, de most már úgy érzem, sikerült beilleszkednem teljesen a csapat játékába. Más tempó, más szokások, nagy kihívás, de élvezem!”

A 19 esztendős junior világbajnok játékos sokat fejlődött az elmúlt időszakban. 

„Gyorsultam az elmúlt pár hónapban, és úgy érzem fizikálisan is erősödtem. De sokat kell még tanulnom, és rengeteg meccsrutint szereznem.”

A junior válogatottban és a NEKA csapatában Laura már együtt játszott Pásztor Noémivel – aki a Fehérvár ellen négyszer volt eredményes – és most Budaörsön is csapattársak.

„Noémivel jól össze tudunk játszani, mind védekezésben, mind támadásban. Remekül érezzük egymást a pályán, ez nagyban megkönnyíti mindkettőnk játékát.” – mondta el a kézilabdázó.

Horváth Laurát Tamási Város Sportemberének választották idén októberben, ami szintén jelzi kiemelkedő kvalitásait. Laurának szurkolunk és további sok sikert kívánunk az élvonalban!

Fotók: budaorshandball.hu / Vörös Ádám

2018 NOV 04 16:57:36/