Mikita Bence a Fradinál folytatja

A Nemzeti Kézilabda Akadémia kézilabdázója, Mikita Bence a Ferencváros együtteséhez igazolt. A kiváló irányító négy évet játszott a NEKA színeiben, a következő szezontól pedig az NBI-be most feljutott fővárosiaknál szerepel majd. A zöld-fehérek százszázalékos teljesítménnyel nyerték meg az NBII-es bajnokságot, és négy szezon után játszhatnak ismét az élvonalban.

„Két évre írtam alá, nagy öröm számomra, hogy élvonalbeli csapatban, ilyen társakkal játszhatok majd. Szeretném a legjobb teljesítményemet nyújtani, és segíteni a kitűzött célok elérését. Természetesen meg kell szereznem a megfelelő rutint, de úgy fogok dolgozni, hogy minél több játéklehetőséget kapjak” – mondta el Mikita Bence.

A keret tagjai egyéni programot kaptak, a közös felkészülést pedig július 17-én kezdik meg, és végig a Népligetben edzenek majd. Adorján Gábor a nyolchetes felkészülésben hisz, az első és utolsó hétben nem játszik meccset a csapat, közötte viszont kilencet is, mindegyiket élvonalbeli együttesek ellen, hogy szokják a másodosztályénál jóval nagyobb tempót.

Kovács Márk (Komló), Nagy Dominik (Eger) és Tóth Márk (Gyöngyös) után Mikita Bence a NEKA negyedik férfi játékosa, aki NBI-ben bizonyíthat.

Sok sikert kívánunk Bencének!

Fotó: Fradi.hu


2017 JÚL 05 22:18:34/