Mikita Bence remekelt a Veszprém ellen

A férfi NBI-es kézilabda-bajnokság 5. fordulójában a Ferencváros a Telekom Veszprém otthonába látogatott. A zöld-fehérek becsülettel helyt álltak, és bár a hazaiak 39-20-ra nyertek, a klub beszámolója szerint a közönség tapssal jutalmazta a Fradi bátor játékát. A kezdőcsapatban kapott helyet egykori játékosunk, Mikita Bence is, aki végig a pályán volt és kiválóan irányította társait. A Fradi hivatalos honlapja így számolt be a meccsről:

„Középen a 19 éves irányítónk, Mikita Bence egészen elképesztően mutatott a Blagotinsek vezette kétméteres belső fal előtt, viszont a kezdeti megilletődöttség után elkezdtek felszabadultan játszani a mieink is. Mikita remekül mozgatta a csapatot (most először végigjátszotta a meccset), lövőink bátran vállalkoztak, sokszor több olyan tetszetős támadást is vezettünk, amelyekre még a színvonalas kézilabdához szokott veszprémi közönség is elismerően tapsolt.”

„Nagyon jó érzés volt világsztárok ellen játszani, és a legjobb, hogy amit egyénileg elterveztem, az bejött. Fárasztó volt végig játszani, hiszen ez egy más szint, de a meccs minden perce élmény volt. Nagyon keveset aludtam a meccs után, ezen járt az eszem végig, lejátszottam még egyszer a fejemben az egészet” – mondta el nekünk Mikita Bence

A Fradi és Bence nem sokat pihenhet, hiszen vasárnap egy újabb nagy rivális, a Pick Szeged ellen kell bizonyítani. 

Fotó: fradi.hu

2017 OKT 11 14:21:03/