Mókás sztárparádé a NEKA-n
Idén is fergeteges hangulatban, emlékezetes pillanatokat szerezve zajlott le a női szakág által szervezett "Ki mit tud" vetélkedő.

 A NEKA hagyományos csapatépítő rendezvényére most is szorgalmasan készültek a lányok, akik csoportokban adták elő a hol viccesre, hol pedig meghatóra sikeredett produkciókat, amelyekhez a szokatlan jelmezek is hozzátartoztak.

A színpadon megelevenedő Mónika show, a David Copperfield trükkjeit megszégyenítő bűvészmutatványok, a Dangerous lemezlovas-formáció bulija, a zenés és megható video-összeállítások vagy a zenekari produkciók láttán szem nem maradt szárazon a teremben. A hatás csak fokozódott a két humánkineziológus által megalakított fiúbanda romantikus dala hallatán, a fénypont azonban egyértelműen az edzők előadása volt. Törpilla, PSY, Nótár Mary és Majka élethű mása lépett színpadra, s nem volt könnyű rájönni, kinek melyik szakember bújt a bőré.

A vetélkedő a fiatal játékosok számára remek lehetőség volt személyiségük egy-egy rejtett oldalának bemutatására, míg a végzős növendékek kicsit már az akadémiától való búcsúra készültek fel társaikkal.

"Ez volt a sokadik "Ki mit tud", amelyen részt vettünk, a mostani, egyben utolsó azonban érthető módon egészen különleges volt a számomra. Imádom a lányokat, nagyon sokat készültünk az elmúlt hetekben és tudtuk, hogy talán utoljára lehetünk így együtt. Ezek a bulik mindig összehozzák a női szakág tagjait, az edzőket, a játékosokat és a stábtagokat” – mesélte a következő szezontól már Debrecenben játszó, juniorválogatott, Vámos Petra.
2019 ÁPR 27 14:29:46/