NEKA-Győri Audi ETO női NB I ifjúsági és junior rájátszás eredményei

NB I ifjúsági rájátszás 1.-4. helyért

NEKA-Győri Audi ETO 39-32 (21-15)

Balatonboglár, V. Baranyai, Baranyai

Mestermérleg:
Kiss Szilárd: "Fontos győzelem volt. Játékban többet vártunk a csapattól, de azt is látni kell, hogy egy erős Győr érkezett, hiszen nekik ez a mérkőzés volt az utolsó esélyük a bajnoki cím megnyerésére. Most azonban nekünk van olyan előnyünk, hogy már csak 1 pont kell a címvédéshez."

Játékos szemmel:
Hornyák Bernadett: "Véleményem szerint mindkét csapat a lehető legerősebb felállásban lépett pályára, ennek köszönhetően nem tudtunk igazán ellépni az ellenféltől. A második félidőben megzavart minket az ellenfél védekezése, de szerencsére tudtuk hozni a 2 pontot ami azt jelenti, hogy 99% és miénk lesz az ifjúsági bajnoki cím. Gratulálok a csapatnak, viszont nagyon sajnálom, hogy nem tudunk örülni ennek a dolgoknak!"

Horváth Laura: "A meccset jól kezdve könnyű győzelemre számítottunk, de ahogy mi is, úgy a Győr is szeretett volna nyerni. Nem volt egyszerű kivívnunk magunknak a győzelmet, és nem is játszottunk olyan jól, mint ahogyan egy rangadón kell, de így is sikerült! Gratulálok a csapatnak, és köszönjük a szurkolást!"

NEKA: Dányi, Abuczki, Németh (kapusok), - Pásztor 4, Giricz 2, Sallai, Hornyák 13/1, Tornóczky, Szabó 1, Tutti, Fodor 1, Kuti 2, Horváth L. 5, Pankotai 6, Román 5/3, Bíró

7m: 5/4 ill. 3/3 kiállítások: 4 perc, ill. 2 perc

NB I junior rájátszás, 1.-4. helyért

NEKA- Győri Audi ETO 31-29 (15-14)

Balatonboglár, V. Burghardt,Burghardt

Mestermérleg: "Az ifimeccs rányomta a bélyegét a juniorra, küszködve nyertünk. Faragó Réka és Szabó Kitti elvesztése nagyon rosszkor jött, mielőbbi gyógyulást kívánunk nekik!"

Játékos szemmel:
Giricz Laura: "A csapat nem éppen a legjobb formáját hozta. Igyekeztünk a legjobbat kihozni ebből a meccsből, a végén a küzdésünk miatt nyertünk, és közelebb kerültünk a junior bajnokság első helyéhez. Mihamarabbi felépülést sérültjeinknek, és gratulálok a csapatnak!"

NEKA: Mistina, Abuczki,- Pásztor 5, Puskás, Giricz, Sallai 2, Faragó 5/2, Tornóczky 1, Kuti 3, Horváth L., Monori 1, Pankotai 5, Román 2/1, Bíró 2, Pintér 1, Hornyák 4

7m: 5/3 ill. 7/6 kiállítások: 6 perc, ill. 4 perc


Fotók: Weisz Tamás

2016 ÁPR 28 15:13:34/