NEKA-MTK női NBI ifjúsági rájátszás, 1-4. helyért 33-19

NEKA-MTK 33-19 (18-12)

Balatonboglár, V:Bán-Farkas,Miksó

Mestermérleg:
Bohus Beáta: 
"Először is gratulálok mindenkinek a bajnoki cím megvédéséhez! A mai siker az összes játékos és stábtag érdeme, akik az év folyamán igen sokat dolgoztak azért, hogy megnyerjük a bajnokságot. A sok munka, a hit, és ezek a részsikerek olyan lépések, amelyek kellenek ahhoz, hogy később az álmaitokat valóra váltsátok!"

Játékos szemmel:
Pásztor Noémi: 
"A bajnoki cím eléréséhez fontos volt, hogy nyerjünk. Tudtuk mi a cél, és így is álltunk hozzá. Az első perctől kezdve mindenkinek a győzelem lebegett a szeme előtt, így ezt sikerült is véghez vinnünk. A következőkben a junior bajnokságra kell koncentrálnunk, hogy ott is miénk legyen az aranyérem. Gratulálok a győzelemhez, csak így tovább csajok!"

Pankotai Luca: "Örülünk, hogy meg tudtuk védeni a bajnoki címünket. Nagyon sok ember tudott ebben a bajnokságban játszani, és mindenki hozzátett az első helyhez. Voltak hullámvölgyeink, de meg tudtuk oldani. Több meccsen nagyon jól játszottunk, és sokat gyakorolhattunk. A serdülő csapatnak volt lehetősége készülni az OSB döntőre, és az idősebb korosztályban is nagyon ügyesek voltak. Gratulálok mindenkinek, és köszönjük a szurkolást, a segítséget!

NEKA: Dányi, Herczeg (kapusok),- Pásztor 2, Lajos 4,Tutti,
Simon 3,Kuti 3, Horváth L. 7, Kukucska 2, Vámos 2, Pankotai 3, Kovács N. 1, Vörös 1, Albek, Román 2/1, Zámori 3 

7m: 4/1, ill.6/5 kiállítások: 10 perc, ill. 6 perc


Fotó: Weisz Tamás

2016 MÁJ 04 14:54:11/