NEKA-munkatárs a serdülő válogatottnál

A magyar női serdülő kézilabda-válogatott szakmai stábjához csatlakozott a NEKA terapeutája, Seck György. Az ifj. Kiss Szilárd szövetségi edző által irányított nemzeti csapat mellett eddig nem volt kinevezett szakember, miután folyamatosan tesztelték a játékosokat és a balatonboglári összetartásokon kívül nem találkozott a keret. A válogatott hamarosan Szerbiában és Lengyelországban vesz részt felkészülési tornákon, ahová már az utazó csapattal tart a kiváló gyúró is.

„Régóta együtt dolgozunk, így ismerjük és elismerjük Seck Gyuri munkáját. A korábbi válogatott-összetartásokon már jól együttműködtünk, és most, hogy állandósult a serdülő-keret, mérkőzéseken is szerepelünk, mindenképpen szükség van egy jó szakember munkájára” – mondta el ifj Kiss Szilárd szövetségi edző. 

„Ez nagy kihívás, egyben szakmai elismerés is számomra. Egy ilyen feladat plusz időt és energiát igényel, de természetesen örömmel mondtam igent a felkérésre. Eddig is a csapat mellett dolgoztam, ismerem a szakmai stábot és a játékosokat, és továbbra is minden erőmmel azon leszek, hogy a munkámmal segítsem a serdülő válogatottat” – mondta Seck György.

Fotó: Weisz Tamás


2017 NOV 22 14:48:08/