Férfi NBI/B junior NEKA–Pécsi VSE 30-30 (14-16)

játékvezetők: Bán-Farkas László és Miksó Dániel

NEKA: Veres B, Tasi D és Bokréta B (kapusok), Klucsik R 1, Major M, Győrvári T 2, Kovács G 8, Dombi S, Bátky B. 4, Battyányi A. 1, Kollonay Z. 3, Újvári R, Lakosy M 5, Molnár Á 3, Kecskés D 3, Zatureczki K,

edző: Kopornyik Zsolt

Pécs: Temesvári Z 3, Sipics B 6, Temesvári Cs 1, Tóth M 5, Bálint P 4, Fehér G 5, Borbás D 6, Knoch M, Gubicza I, Mayer B, Császár I, Szommer E,

edző: Fenyvesi Károly

kiállítások: 10,  ill. 12 perc

hétméteresek: 4/2 ill 4/2

Kopornyik Zsolt: "Nagy tartása volt a csapatunknak, nagy szívvel és odaadással játszottunk. A győzelem a kezünkben volt, de a csapat fejlődését mutatja, hogy míg ősszel 14 gólos vereséget szenvedtünk, most a szerencsének köszönhette a Pécs az egy pontot."

Kollonay Zoltán: "Tudtuk előre, hogy nagyon nehéz meccs lesz. Szerencsére jól kezdtünk, és az elejétől fogva izgalmas meccset tudtunk játszani. Az eredményt egyértelműen a fegyelemnek és az akarásnak köszönhetjük. Dicséret illeti a csapatot, mivel ősszel idegenben kikaptunk 13-mal. Gratulálok még egyszer, szép munka volt!"

Bátky Bence: "Nagyon lendületesen kezdte mindkét csapat a mérkőzést. Az elején nem működött jól a védelmünk, de a támadójátékkal nem volt gond. A második félidőben jobban kezdtünk és sokáig vezetni is tudtunk. A meccs végén volt három labdánk is ahhoz, hogy nyerjünk, de egyiket sem sikerült kihasználni, így maradt bennem hiányérzet."


2017 ÁPR 02 09:41:43/