Nagyarányú győzelem Budakalászon
Magabiztosan nyert a NEKA II. férficsapata az ifjúsági II. osztályú bajnokságban. A mieink a Budakalász vendégeként diadalmaskodtak 40-13-ra, ezzel továbbra is az élen állnak.

CYEB Budakalász II. – NEKA II. 13-40 (7-21)

NEKA II: Takács Á., Temesvári G., Kovács D. 2, Jajic D. 3, Krakovszki Zs. 1, Igali Gergő 5, Kecskés L. 5, Tárnoki M. 2, Bognár P. 3, Buri A. 4, Dávid M. Bodócs M. 2, Zatureczki K. 3, Dombi S. 3, Bozi M. 2, Kiss L. 5 – vezetőedző: Kopornyik Zsolt

Kopornyik Zsolt: „Nagyobb különbségű győzelmünk kulcsa a több jó egyéni teljesítmény volt.  Akik az elmúlt két hétben kevesebbet játszottak, igyekeztek élni a lehetőséggel.”

Bognár Patrik: „A meccs elejét jól kezdtük, sok könnyű góllal sikerült meglépnünk az ellenfelünktől, ezáltal tudtuk a csapatjátékunkat gyakorolni. Aztán az 1. félidő végén és a 2. félidő elején nem koncentráltunk eléggé, ám egy időkérés után ismét jól játszottunk és magabiztos győzelmet értünk el! Gratulálok a csapatnak!”

Dávid Martin: „Jól kezdtük a mérkőzést és jó volt a kapusteljesítményünk. Az első félidő végére és a második félidő elejére visszaestünk, de az edzői időkérések segítettek. A mérkőzés további részében szépen teljesítettünk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

fotó: Farkas Anita

2018 NOV 26 06:08:27/