Nagyot küzdöttek a serdülő fiúk
A fiú serdülő bajnokságban a NEKA II-es csapata az Éles KISE együttesét fogadta, és nagy csatában végül 17-15-ös vereséget szenvedett.

 A vendégek a mérkőzés nagy részében előnyben voltak, a második félidő elején már 11-6-ra is vezettek, de a mieink nem adták fel, ledolgozták a hátrányt, és egyenlíteni tudtak. A 15-15-nél bekövetkezett tűzriadó miatti szünet a NEKA-s fiúkat zavarta meg jobban, így az ellenfél végül 17-15-re nyerni tudott.

 Fiú serdülő I. osztály – Nyugati-csoport, 2. forduló:

NEKA II. – Éles KISE 15–17 (6–8)

NEKA II.: Kovács A., Móri M. (kapusok), Bozi M. 3 (1), Hegedűs O. 3, Molnár R. 3, Krakovszki B. 2 (1), Pergel A. 2, Kiss L. 1, Kis Molnár M. 1, Dósa H., Kathi S., Lámfalusi P., Matisz L., Nyéki I., Paizs M., Velencei V. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán.

Éles KISE: Bodó T. (kapus), Szatmári S. 7, Knapp M. 2, Szatmári B. 2 (1), Vincze P. 2, András-Dóra Cs. 1, Milkovics M. 1, Papp M. 1, Tóth G. 1, Hevér L., Ihász D., Pap E., Perlaki B., Rénes Zs., Rubos N., Szabó B. Vezetőedző: Kovács György

Hétméteresek: 4/2 illetve 1/1

Kiállítások: 4 perc, illetve 8 perc

Lehőcz Zoltán: „A játék terén sokat léptünk előre, különösen a védekezésünk működött jól. A srácok igyekeztek betartani azt, amit megbeszéltünk a meccs előtt, nagyot küzdöttek és sikerül nagyobb hátrányból is visszajönnünk. A meccs megszakítás sajnos rossz periódusban jött, és a végjátékot elveszítettük. Kis higgadtság hiányzott a győzelemhez, de összességében ez egy előremutató, pozitív mérkőzés volt.”

Hegedűs Olivér: „Csalódott vagyok, mert hatalmasat küzdöttünk a srácokkal és végül az utolsó 3 percben dőlt el a meccs. Az elején kiegyenlítődött volt a két csapat játéka, a második félidő után hat góllal is vezetett az ellenfél, azonban sikerült egyenlítenünk. Én csak gratulálni tudok a csapatomnak és üzenem nekik, hogy kellemes hétvégét kívánok és pihenjenek, mert jövő héten folyt köv.”

Pergel Andrej: „Nagyon örülök, hogy sokkal agresszívabb volt a védelem, mint az eddigi meccseken. A támadás is jól ment, a koncentráció hiányozott egy kicsit. Egy kemény meccs volt, nagyon tetszett a tempója, sajnálom, hogy nem sikerült nyerni.”

fotó: Tompos Gábor

2018 SZE 07 20:33:57/