Nemzeti Kézilabda Akadémia II.–Veszprém KKFT Felsőörs 22–29 (10–9)

Fiú serdülő I. osztály – Nyugati–Csoport – 4. Forduló

Nemzeti Kézilabda Akadémia II. – Veszprém KKFT Felsőörs 22–29 (10–9)

Balatonboglár, NEKA Csarnok, 55 néző

Vezette: Bán–Farkas László, Miksó Dániel

NEKA II.: Móri M. (kapus) – Krakovszki B. 8 (2), Pergel A. 6, Hegedűs O. 3, Kiss L. 3 (2), Bozi M. 2, Kathi S., Kis Molnár M., Kosztoványi A., Lámfalusi P., Molnár R., Nyéki I., Paizs M., Tisza L., Velencei V., Zsiros B. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán.

Veszprém KKFT Felsőörs: Kaiser B., Nagy R., Varga I. (kapusok) – Fazekas G. 8, Csizmazia M. 5, Uhrin R. 4, Sisa E. 3, Szöllőskei L. 3, Éles Zs. 2, Viszt P. 2, Müller M. 1, Radvánszki Zs. 1, Farkas B., Rákos T., Sárközy B., Varga I. Vezetőedző: Éles József.

Hétméteresek: 6/4 illetve 3/2

Kiállítások: 6 perc illetve 12 perc

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: "Azzal a céllal léptünk pályára, hogy megnehezítsük a mezőny talán legjobb csapatának játékát. Ez a mérkőzés nagy részében sikerült is. A fiúk nagyon jó felfogással, s bátran, ugyanakkor kissé pontatlanul játszottak. Ennek ellenére gratulálok a csapatnak, amely jövő héten megkezdi a pontok gyűjtését."

JÁTÉKOS SZEMMEL:

Krakovszki Bence: „A meccs elején jól kezdtünk és sikerült egygólos előnyt szereznünk a félidőben. Szünet után kicsit elaludtunk és a Veszprém szerezte meg a vezetést, utána már csak az eredményt tartottuk, de a csapat nagyon jól játszott és mindent megtett, amit tudott!”

Pergel Andrej: „Nagyon jól kezdtük a meccset, keményen védekeztünk, amihez társult egy jó kapusteljesítmény is. A második félidőbe lassan rázódtunk bele és nem figyeltünk az ellenfél nyitott védekezésére így hamar átvették a vezetést, de végig küzdöttük a meccset.”

fotó: Tompos Gábor

2018 SZE 27 19:49:55/