Női NBI/B: Legyőztük az éllovast!

Küzdelmes és végig szoros mérkőzésen egygólos győzelmet aratott a NEKA csapata a női NBI/B-s bajnokságban, ezzel feljött a második helyre. A lányok az első helyen álló Mosonmagyaróvárt fogadták – melyet elkísért szépszámú lelkes szurkolótábora –, de a két pont megszerzését a mieink ünnepelhették. A vendégek csapatát erősítette három egykori növendékünk Dányi Bernadett, Lozsi Erna és Giricz Laura. A Mikulás is megtekintette a boglári találkozót, és édességet is osztott a lelkes drukkereknek. Szép volt lányok! 

Női NBI/B felnőtt NEKA–Mosonmagyaróvár 21-20 (9-8)

V: Hantos, Rózsahegyi 

NEKA: Magera,Lugosi,Németh O.(kapusok),- Zámori 1, Takó, Szabó K. 1, Simon 3, Horváth L. 6, Vámos P. 3/1, Péter, Kovács N., Vörös 4,Schatzl 2, Szöllősi, Szabó N. 1, Máté 

7m: 1/1,      ill. 5/5            kiállítások: 10 perc, ill. 12 perc+ 1 kizárás (3x2 perc miatt)

Eredmény alakulása: 4.p: 1-3, 13.p: 4-4, 18.p: 8-7, 27.p: 8-8,38.p: 13-10, 41.p: 13-13, 49.p: 16-16, 53.p: 19-18, 56.p: 19-20

Mestermérleg:
Bohus Beáta: "Ez a meccs megmutatta, hogy az utolsó pillanatig kell küzdeni. Ezért érdemes dolgozni, az ilyen győzelmekért! Büszkék vagyunk a lányokra, nem csak azért, mert az eddig pontveszteség nélkül álló, NBI-be készülő éllovast győztük le az utolsó másodpercben lőtt góllal, hanem azért is, mert a győzelem a megalkuvás nélküli küzdés eredménye volt. Azt látni, és érteni kell, hogy a mai győzelemnek akkor lesz igazán értéke, ha a következő mérkőzésen is hasonló kvalitásokat mutatunk!"

Játékos szemmel:
Vörös Szimonetta: "Először is nagyon büszke vagyok mindenkire, egytől egyig, aki a pályán volt , aki a kispadon vagy a lelátón ült, és biztatta a csapatot. Nagyon készültünk erre a meccsre, nagyon nyerni szerettünk volna, és élvezni a játékot. Hála istennek, ezt mind meg tudtuk mutatni. Borzasztó nagyot küzdöttünk, nem álltunk meg egy-két pofon után. Mindenki, aki fent volt, hozzá tett ehhez a győzelemhez, akár csak szurkolóink, akiknek nagyon köszönjük, hogy kijöttek,és csinálták a hangulatot. Nagyon gratulálok lányok! Mindent beleadtunk, és meg lett az eredménye! Még sok ilyen meccset szeretnék!"
Simon Armilla: "Az idény egyik legnehezebb mérkőzését játszottuk, melyre rengeteget készültünk. A kezdeti bizonytalanság után feljavult a játékunk, ami a védekezésben is meglátszott, kezünkben tudtuk tartani az irányítást. A második félidő végére egy kicsit elfáradtunk, átvették a vezetést. A hajrában szívvel-lélekkel küzdve, jó kapusteljesítménnyel, igazi csapatként meg tudtuk nyerni a mérkőzést. Gratulálok lányok!"

Giricz Laura: "Nagyon jó volt visszajönni ide a második otthonomba, jó volt látni a lányokat. A mai meccs nem úgy alakult a csapatunknak, ahogy szerettük volna. Küzdelmes meccs volt, amiből ők jöttek ki győztesen. Gratulálok a NEKA-nak, nagyon jól játszottak."

Lozsi Erna: "Sokat készültünk a NEKA-ra és nagyon szoros mérkőzésre számítottunk, ami be is igazolódott. Mindkét csapat nyerni akart, de a hazai lányok jobban küzdöttek és így övék lett a 2 pont. Nagyon örültem, hogy újra a régi “otthonomban” játszhattam a barátaim ellen, és hogy láthattam őket. Csak gratulálni tudok nekik."

Dányi Bernadett: „Dinamikus, küzdős meccset játszottunk. Jól játszottak a Nekások, sajnos mi ma nem úgy játszottunk, ahogy az megszokott tőlünk. Fura volt az ellenfele lenni a NEKA-nak 3 év ott töltött idő után. Gratulálok a győzelemhez a NEKA-nak!”

Fotók: Tompos Gábor

2017 DEC 06 20:14:23/