A lányok megkoronázták az őszi szezont

Parádés győzelmet aratott a NEKA női csapata az NBI/B-s bajnokságban. A lányok 25-18-ra verték a Kozármislenyt, ezzel a Bohus Bea és Hajdu János által irányított együttes - amely két bajnokságban szerepelt - 22 mérkőzésből 20-at sikerrel zárt. Gratulálunk!

Női NBI/B felnőtt NEKA–Kozármisleny 25-18 (11-9)

V: Sándor,Szabó 

NEKA: Magera,Szabó L., Németh O.(kapusok), Zámori 2, Takó, Szabó K. 3, Simon, Horváth L. 3, Vámos P 8/1, Péter, Kovács N. 2, Vörös 3,Schatzl 3, Szöllősi, Szabó N., Máté 1

7m: 1/1, ill. 4/2                 kiállítások: 8 perc, ill. 2 perc

Eredmény alakulása: 5.p: 3-0, 11.p: 6-3, 21.p: 7-6, 25.p: 10-7 , 35.p: 13-12, 41.p: 16-14, 55.p: 21-16

Mestermérleg:

Bohus Beáta és Hajdu János: "Fantasztikus csapatunk van, nem azért, mert ma nyertünk, hanem az egész őszi teljesítmény miatt mondjuk ezt. Két komoly bajnokságban indulva 22 mérkőzésen 20 győzelmet arattunk. Az edzésen és a mérkőzéseken a hozzáállás és a küzdeni tudás kiváló, érdemes a lányokkal dolgozni, mert hétről-hétre visszakapunk tőlük sok mindent. Lassan itt vannak az ünnepek,a téli szünet melyre mindenkinek jó pihenést kívánunk, és folytassuk ugyanígy jövőre is!"

Játékos szemmel:
Vámos Petra: "Nagy küzdelemre számítottunk az év utolsó mérkőzésén. Az első félidőben a jó védekezésünknek köszönhetően előnyre tudtunk szert tenni. A második félidőben növelni tudtuk a különbséget, és itthon tartottuk ezt a nagyon fontos 2 pontot. Gratulálok a csapatnak!"

Vörös Szimonetta: "Gratulálok lányok! Megint mondhatjuk, hogy tudtunk küzdeni, és szépen játszani egy csapatként. Jól kezdtünk és sokáig szoros meccsnek volt mondható, majd szépen elmentünk a végén. Örülök, hogy a Mosonmagyaróvár mérkőzés után ugyanúgy koncentrálva, és odafigyelve mentünk. Gratula a győzelemhez, csajok!"

Kapitány a fedélzeten!:

Horváth Laura: "Az idei évet úgy kezdtük, hogy nem tudtuk mire is számíthatunk, mivel a tavalyi csapatból az idősebbek 90%-a elment. Tudtuk, hogy erősek vagyunk ifi szinten, de azért egy NBI/B teljesen más. Nekivágtunk. Sokan voltak, akik  ezelőtt még nem játszottak felnőttek ellen, de szerintem mostanra már mindenki beleérett ebbe a színvonalba. 
Ezt remekül megmutattuk az Érd elleni Magyar Kupa meccsen, és a legnehezebbnek mondható mosonmagyaróvári meccsen is. Nehéz volt összeszoknunk, hiszen 4 csapatból tevődött össze az idei ,,felnőtt'', az elején még látszódtak eltérések, de a végére már teljesen összeszoktunk. Összességében sokkal jobban zártuk az őszi szezont, mint amit elvártak tőlünk, de úgy látszik erre is képesek vagyunk! Hatalmas gratula a lányoknak! Januárban folytatjuk ott, ahol abbahagytuk!"

2017 DEC 09 20:36:32/