Női rangadókra készülve
Csütörtökön NEKA-Győri Audi ETO KC rangadót rendeznek a női ifjúsági és serdülő-bajnokságban Balatonbogláron. Az eddigi évekhez hasonlóan, ezúttal is színvonalas és izgalmas összecsapások várhatók.

Az ifjúsági bajnokságban százszázalékos, tíz ponttal az élen álló zöld-fehérek évek óta nagy riválisaink, így egy hazai győzelem jelentős siker lenne. Ahogy dr. Woth Péter vezetőedző fogalmazott, komoly hagyományokkal rendelkező, erős ellenfél érkezik Balatonboglárra a héten, s miután az elsődleges cél a játékosok folyamatos fejlődése, az eredményből sem kell messzemenő következtetéseket levonni.

A serdülő bajnokságban az eddig valamennyi mérkőzését megnyerő két csapat találkozik egymással, igaz a Győr egy meccsel kevesebbet játszott. Bohus Bea irányításával a lányok felkészülten várják a találkozót, amelynek tétjével mindenki tisztában van.

„Presztízscsata következik mindkét fél számára, ezért biztos vagyok abban, hogy nemcsak mi, de ők is komolyan veszik a találkozókat. Reméljük, sok szurkolók eljön buzdítani a lányokat. Természetesen hazai pályán igyekszünk mindkét meccset megnyerni, ami lendületet adna a következő feladatok elvégzéséhez” – mondta el honlapunknak Hajdu János, a NEKA sportszakmai vezetője.

 


2019 OKT 08 22:51:21/