Norvégiában szerepel a női junior-válogatott

Ma elutazott Norvégiába a magyar női junior kézilabda-válogatott, amely az edzések mellett két alkalommal megmérkőzik a házigazdák korosztályos csapatával is. Hajdu János utazó keretében két NEKA-játékos, Horváth Laura és Szabó Kitti kapott helyet, de több tavaly végzett növendékünk is bizonyíthat.

A fiatalok az edzőtábor helyszínén megnézik a felnőtt női válogatott mérkőzéseit is. Görbicz Anitáék a bergeni Möbelringen Kupán vesznek részt, ahol sorrendben Oroszország, Dél-Korea és Norvégia ellen lépnek pályára. A junior válogatott szombaton és vasárnap játszik a norvégokkal.

„A norvégok meghívását természetesen örömmel elfogadtuk, hiszen amellett, hogy ez egy jó lehetőség az edzésekre és a felkészülési mérkőzésekre, a lányok láthatják a felnőtteket testközelből, és remek tapasztalatokat gyűjthetnek. Ezúttal Háfra Noémi a felnőttekkel szerepel, de hozzánk hosszú sérülés után visszatért Lakatos Rita, és két fiatal játékost is kipróbálunk, így az új csapattal felmérhetjük, hol tartunk. Horváth Laura megbízható teljesítményt nyújt az NBI/B-s meccseken, így ő is utazik, ahogy a másik NEKA-s növendék, Szabó Kitti is velünk tart” – mondta el Hajdu János szövetségi edző.

Möbelringen Kupa, Straume, Norvégia
November 25., szombat:
12:00 Norvégia-Magyarország
November 26., vasárnap:
10:00 Norvégia-Magyarország

Köszönjük a fotót Hargitai Gábornak! 

2017 NOV 23 14:55:12/