Nyert az esélyesebb Füred
A fiú serdülő bajnokságban a több sérült játékosát nélkülözni kényszerülő NEKA II. csapata a negyedik helyen álló Balatonfüred otthonában kapott ki 29-22-re.

Fiú serdülő I. o.:

Balatonfüredi KSE – NEKA I. 29-22 (14-11)

Balatonfüred: Lovistyek, Lakatos, Gátvölgyi, Kretz 3, Szobonya 1, Ludmán, Nagy 2, Jánosi 10, Kovács B. 1, Bálint 3, Mellák, Valler 1, Fadhle, Horváth H. 1, Hutvágner 1, Klucsik 6 – vezetőedző: Kis Ákos

NEKA II: Kovács A., Móri M., Nyéki I., Lámfalusi P.,, Kathy S., Kiss L. 7, Zsiros B., Tisza L., Kosztoványi A., Bozi M. 4, Pergel A. 1, Paizs M. 4, Hegedűs O., Molnár R. 5, Dósa H. 1, Kis Molnár M. – vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Kiállítások: 14, illetve 4 perc

Hétméteresek: -, illetve 2/2

Lehőcz Zoltán: „Férfias küzdelemben maradtunk alul a mezőny egyik élcsapata ellen. A játék néhány szegmensében kiváló teljesítményt nyújtottunk, de a bravúrosabb eredményhez még több kiemelkedő egyéni teljesítményre és pontosabb támadásvezetésre lett volna szükség. Néhány kulcspozícióban sérüléssel bajlódtunk, ennek tükrében gratulálnom kell a csapatnak a teljesítményéért.”

Kiss Levente: „A mérkőzést nem úgy kezdtük el, ahogy szerettük volna. Sok technikai hibánkat az ellenfél gyors gólokkal kihasználta és már a meccs elején 4-5 gólos előnyre tett szert. A félidő második felére magunkra találtunk, és vissza tudtunk jöttünk a meccsbe. A nagy iramú meccs hajráját az ellenfél azonban jobban bírta. Gratulálok a csapatnak, mert végig csapatként küzdöttünk és a sérült játékosoknak pedig mielőbbi felépülést.”

Hegedűs Olivér: „Erős ellenféllel kellett szembenéznünk és ezt jól tudtuk a meccs elején is. Az edzőnk arra kért, hogy felszabadultan játszunk, és hogy adjunk bele mindent. Én úgy gondolom, hogy ez nagyrészt sikerült, bár rengeteg hibával játszottunk így esélyt se hagytunk magunknak az esetleges döntetlen/győzelemre. Összességében csak gratulálni tudok a srácoknak, hiszen nagyot küzdöttünk.”

Molnár Robin: „Az első félidő taktikai fegyelmezetlensége, a védekezés gyengesége és a rengeteg technikai hiba miatt hiába küzdöttük vissza magunkat egygólos hátrányra, három gólos előnnyel az  ellenfél mehetett szünetre. A második félidőben kicsit javuló kapus teljesítmény ellenére sem tudtuk csökkenteni a hátrányt, végül az ellenfél örülhetett a 2 pontnak. Remélhetőleg jó tanulópénz volt a csapatnak.”

fotó: bfkc.hu

2018 NOV 01 07:58:39/