Nyertek a fiatalok
A fiú serdülő bajnokságban a NEKA II. csapata 28-22-es győzelmet aratott a Vác vendégeként. Lehőcz Zoltán együttese az első félidőben még nem tudott lendületet venni, de a fordulás után növelte előnyét és két ponttal tértek haza.

Fiú serdülő I. osztály-Nyugat – 7. forduló

Váci KSE – Nemzeti Kézilabda Akadémia II. 22–28 (11–12)

Vác, Városi Sportcsarnok, 150 néző

Vezette: Örsi Péter, Takács Dániel

Váci KSE: Csányi M., Szilágyi P. (kapusok) – Kocsis M. 7 (2), Rezessy Sz. 6, Palotai G. 4, Bognár B. 2, Dankó D. 1, Mezei J. 1, Szőnyi M. 1, Komlósi G., Kondér Cs., Pálffy Z., Pálinkás T., Rojkovics R., Sári D. Vezetőedző: Gúnya Péter

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Csányi P., Fekete Á., Széll R. (kapusok) – Angebrandt Á. 5 (2), Kathi S. 4, Kovács T. 4, Terjék R. 3, Bali B. 2, Brucker B. 2, Nyéki I. 2, Rácz D. 2, Viski Sz. 2, Kosztoványi A. 1, Tokodi D. 1, Kanyó B., Schopper M. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Hétméteresek: 2/2 illetve 2/2

Kiállítások: – illetve 4 perc

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: "Gratulálni csak a két ponthoz tudok, a ma délutáni az eddigi leggyengébb teljesítményünk volt. Hiányoltam mindent, ami ehhez a sportághoz kell: szív, akarat, fej. Jövő héten feltöltjük az akkumulátorokat."

JÁTÉKOS SZEMMEL

Angebrandt Ákos:Az elején nem úgy kezdtünk, ahogy az edzőnk kérte, így az ellenfél csapatot közel engedtük magunkhoz. Az első félidőig nagyon szoros volt a mérkőzés, a másodikban tudtunk egy nagyobb előnyre szert tenni, amit a meccs végéig sikerült megtartanunk, ennek köszönhető a győzelmünk. Gratulálok a fiúknak!”

Csányi Péter: „Véleményem szerint elég gyengén kezdtük a mérkőzést, mivel nem sikerült megvalósítani azokat a védekezésbeli instrukciókat, amiket edzőnk a meccs előtt mondott nekünk, továbbá rengeteg ziccer kimaradt. Összességében elég gyengén teljesítettünk a mérkőzésen, de végül sikerült felülkerekedni a Vác csapatán.” 

2019 OKT 19 20:58:07/