Papírforma győzelem Budakalászon

A bajnokságban élen álló NEKA fiú serdülőcsapata a sereghajtó Budakalászhoz látogatott, és esélyeshez méltóan 21-15-re nyert.

Fiú serdülő bajnokság, I. o. Budakalász–NEKA 15-21 (6-11)

NEKA: Nagy Tibor, Takács Ákos (kapusok), Kepess János 4, Kovács Dominik, Igali Gergő 1, Bock Milán 3, Damjan Jajic, Buri Attila, Tárnoki Márkó, Szeverényi Bence 2, Papp Tamás 5, Dombi Soma, Zoran Ilic 5, Krakovszki Zsolt 1, Kiss Levente - edző: Kopornyik Zsolt

Hétméteresek: 1/0, illetve 3/3

Kiállítások: 4 perc, illetve 0 perc

Kopornyik Zsolt: „Leginkább fejben kell rendet tenni napról napra az öltözőben, túlzottan év vége hangulat uralkodik, de igyekszünk kitartani. Jó első félidő után a másodikban akadt egy kapkodós futam, azonban sikerült újítanunk és ebben az összetételben is a harcos játékunknak köszönhettük győzelmünket. Szerdáig nagyot kell előrelépnünk a játék minden elemében, dolgozni fogunk rajta.”

Zoran Ilic: „Jól kezdtük a meccset, több góllal is el tudtunk menni az ellenféltől. Az első félidő végére kicsit elfáradtunk fejben, de még így is előnyben kezdhettük a második félidőt. Ebben a félidőben is volt egy hullámvölgye a csapatnak ahol szorosabb is lett a mérkőzés, de végül mi hagytuk el győztesen a pályát. Gratulálok a csapatnak az újabb két ponthoz!”

Papp Tamás: „A meccsen egy jó játékkal tudtunk nyerni. A védekezésünk nagyon stabil volt, a támadásunk már nem annyira. A lényeg, hogy ezt a két pontot is behúztuk. Gratulálok a csapatnak!!”

Nagy Tibor: „Felkészülve érkeztünk a mérkőzésre, aminek az első félidejét jól kezdtük, ennek köszönhetően el is tudtunk menni 4-5 góllal, így a félidőt 11-6-tal zártuk. A második félidő elején sikerült 7-tel ellépni, amibe kicsit belenyugodtunk és ziccereket hibáztunk, könnyű gólokat kaptunk, de a végére összeszedtük magunkat, és sikerült elhoznunk a két pontot! Gratulálok a csapatnak!”

Borítókép: Szeverényiné Bíró Györgyi

Köszönjük a fotót Farkas Anitának is!

2017 DEC 02 21:53:33/