Parádés folytatás: elődöntőben a NEKA

Remekül folytatta szereplését a NEKA fiúcsapata a csehországi Sokol Kupán. A nemzetközi kézilabdatorna második játéknapján a mieink először tíz góllal diadalmaskodtak a cseh bajnok Dukla Praha ellen – amely mindhárom meccsét megnyerve addig veretlen volt a csoportban –, majd a TJ Sokol Zdar gárdáját is legyőzték 16-14-re. Csoportelsőként jutottunk az elődöntőbe, ahol a másik csoport másodikjával, a házgazda cseh Nove Veselivel játszunk ma este 20 órától. Hajrá fiúk!

NEKA - Dukla Praha 28-18 (15-7)

NEKA: Konyicsák Tamás, Nagy Tibor (kapusok), Igali Gergő 2, Temesvári Gábor 2, Kovács Dominik 1, Széles Nándor 3, Zoran Ilic 1, Krakovszki Zsolt 1, Papp Tamás 4, Kecskés Dániel 4, Bock Milán 2, Kecskés Levente, Tárnoki Márkó 1, Bognár Nándor 4, Damjan Jajic, Kepess János 3 – edző: Kopornyik Zsolt

NEKA- TJ Sokol Zdar 16-14 (11-5)

A D-csoport végeredménye: 

1.      NEKA 6 pont (+14)

2.      Dukla Praha 6 pont (+11)

3.      Füchse Berlin 4 pont

4.      TJ Sokol Zdar 2 pont

5.      SKP Bratislava 2 pont

Az elődöntőben:

NEKA – Nove Veseli

SC Leipzig – Dukla Praha

Temesvári Gábor: „Jól kezdtük az első meccset. A kemény védekezésünk megadta az alapot a gyors indításoknak és a gyors lefolyású támadásoknak. A cserék jól szálltak be a meccsbe, mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez. Az egész meccsen a mi kezünkben volt az irányítás. Gratulálok a csapatnak!”

Papp Tamás: „Nagyon jól kezdtünk a Dukla Praha elleni mérkőzésen és mindenki nagyon jól szállt be, a védelmünk összeállt és ebből eredményes támadásokat tudtunk vezetni. Gratulálok a csapatnak a nyertes meccshez.”

A fotókat köszönjük Farkas Anitának!

2018 JAN 20 17:57:44/