Pásztor Noémi Budaörsön folytatja

A magyar junior kézilabda-válogatottal Szlovéniában szereplő és Eb 4. helyet szerző Pásztor Noémi szerdán csatlakozott új klubjához, a Budaörs Handball csapatához. A Nemzeti Kézilabda Akadémián idén végzett kiváló beálló a következő szezontól már az NBI-ben bizonyíthat.

Noémi a klub honlapján elmondta, hogy nem ismeretlen számára az, amikor munkával telik a nyár, így az egyéni edzésprogram elvégzése után jövő héttől már teljes értékű munkát végez új csapatával.

„Szeretnék minél hamarabb beilleszkedni, segíteni a csapatot és a lehető legtöbbet fejlődni, hogy a felnőttek közt is stabilan megálljam a helyem. A junior válogatott tagjaként a tavalyi szezonban már volt lehetőségünk arra, hogy összemérjük a tudásunkat NB I-es csapatokkal, mondanom sem kell, hogy teljesen más a tempó és az iram. Ez az év arról fog szólni, hogy felépítsem magam a legmagasabb szintre, itt teljesen máshogy kell játszani. Nem félek a munkától, mindent megteszek azért, hogy kihozzam magamból a maximumot” - nyilatkozta Noémi a budaorshandball.hu-n.

Gratulálunk, és sok sikert kívánunk!

Fotó: budaorshandball.hu


2017 AUG 10 00:15:32/