Pásztor Noémi az FTC-hez igazolt!
A Ferencváros női kézilabda-szakosztályánál folytatja pályafutását korábbi játékosunk, Pásztor Noémi.
A junior-világbajnok beállós, aki már részt is vett első edzésén a zöld-fehéreknél, 2021 június 30-ig kötelezte el magát új csapatánál,  amely a jövőben is a tehetséges magyar fiatalokra kíván építeni. Egykori akadémistánk várhatóan a jövő szerdai Vác elleni Magyar Kupa mérkőzésen mutatkozhat be új klubjában.
A junior-világbajnokság All Star csapatába is beválasztott fiatal játékos 2014 és 2017 között nevelkedett a Nemzeti Kézilabda Akadémián, majd a Budaörs színeiben játszott másfél évig.

Mostantól már minden erejével a Fradi sikeréért küzd.

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek, kicsit még izgulok, de pozitívan várom az edzéseket és a mérkőzéseket. Nagyon sajnálom, hogy Budaörsön az elmúlt időszak nem a tervek szerint alakult, és bízom benne, hogy a lányok nélkülem is kiharcolják a bennmaradást. Sokat köszönhetek a klubnak, ott lettem NB I-es kézilabdázó, de úgy érzem, a fejlődésem szempontjából nagyon jó, hogy már most csatlakozhattam a Fradihoz” – nyilatkozta Pásztor Noémi a fradi.hu oldalon.

Bognár László, a Ferencváros kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója is elismerően beszélt új játékosukról a klub honlapján.

„Tovább haladva a saját koncepciónk mentén nagyon örülök neki, hogy ezen az úton Pásztor Noémi is csatlakozik hozzánk, és szeretném megköszönni a Budaörsnek, hogy hozzájárul a játékosa klubváltásához. Nem titok, szerettük volna, ha Noémi már januártól a Ferencvárost erősíti, elvégre akkor még a Bajnokok Ligája második csoportkörére is nevezhettük volna, s bár akkor ez még nem valósult meg, a Magyar Kupában, a bajnokságban és továbbjutásunk esetén a BL-negyeddöntőben így is segítségünkre lehet. Őszintén bízunk benne, hogy Noémi csapatunk nagy erőssége lesz”

fotó: Schleinig Ádám

2019 FEB 06 15:32:51/