Pásztor Noémi góllal debütált
Pásztor Noémi személyében bemutatkozott az első NEKA nevelésű kézilabdázó a felnőttválogatottban! A kiváló beállós az Ausztria elleni vb-selejtező visszavágóján lépett pályára a nemzeti csapatban, ráadásul azon nyomban első gólját is megszerezte címeres mezben.

Kim Rasmussen szövetségi kapitány hétfőn nevezte a keretbe a Ferencváros 20 éves játékosát, aki szerdán pályára is lépett a 28-19-es magyar győzelemmel végződött találkozón. A fiatal beállós honlapunk kérésére elmondta, hogy a debütálás ellenére sem izgult, sőt nagyon élvezte a mérkőzést. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen már az első érintésből labdát szerzett, a harmadikból pedig gólt is lőtt.

Pásztor Noémi 2014-ben érkezett a Nemzeti Kézilabda Akadémiára, több korosztályos válogatottban szerepelt, tavaly nyáron tagja volt a junior-világbajnokságot nyert magyar csapatnak, szerdán pedig a felnőttek között debütált.

A szombathelyi születésű kézilabdázót kedves ajándékkel lepték meg a város szurkolói a válogatottbeli bemutatkozás alkalmából.

fotó: mksz és Pásztor Tamás

2019 JÚN 06 14:14:49/