Pásztor Noémi: nincs megállás!
Kiváló formában kézilabdázik Pásztor Noémi, az élvonalbeli Budaörs beállója. Az Akadémia korábbi sportolója júliusban a debreceni junior világbajnokságon aranyérmet ünnepelhetett a magyar válogatott tagjaként, emellett az All Star csapatba is beválasztották.

A 19 éves játékos ezt a teljesítményt folytatja, hiszen NBI-es csapatában öt forduló után 18 gólnál jár, ezzel a Budaörs harmadik legeredményesebb játékosa, a legutóbbi fordulóban nyolcszor talált az Eger kapujába.

„Jól érzem magam Budaörsön, egyre többet játszom. Fél órát általában mindig pályán vagyok, de előfordul, hogy többet is, most például az Eger ellen nagyjából végigjátszottam a meccset. Abszolút érzem a fejlődést, egyre magabiztosabb vagyok. Az elején még akadtak nagyobb gondok, hiszen teljesen más az NBI/B és az NBI, bele kell rázódni. De egyre jobban megy a játék, egyre több lehetőséget kapok és érzem, hogy az edzőnk és a csapattársaim is bíznak és hisznek bennem. Persze még nem tökéletes, rengeteget kell még dolgoznom, de elindultam felfelé az úton és nincs megállás! Jól döntöttem, hogy ide jöttem, elég sok játéklehetőséget kapok és szerintem így az első NBI-es éveimben ez a legeslegfontosabb.

A nyári junior siker hatalmas lendületet adott. Sokszor elmondtam már, és lehet, hogy sokaknak unalmas, de tényleg azt tanította meg ez a világbajnokság, hogy nincs lehetetlen, ha igazán hiszünk valamiben és küzdünk érte, akkor bármit elérhetünk és meg tudunk tenni. Eddig is ez volt a filozófiám, de ez a vb csak még jobban megerősítette bennem. Most próbálom ezt átvinni a bajnokságra is” – foglalta össze az elmúlt hónapok tapasztalatait Pásztor Noémi

A Moyra Budaörs Handball csapata pénteken az MTK-t fogadja, Noéminek hasonló folytatást és sikereket kívánunk.

fotók: Moyra Budaörs Handball

2018 OKT 09 08:38:42/