Pécsen zártuk az évet

Az idei utolsó mérkőzésén 31-26-os vereséget szenvedett a NEKA az férfi NBI/B-s felnőtt bajnokságban. Csapatunk így a 11. helyről várhatja a folytatást.

Férfi NBI/B felnőtt

PVSE – NEKA 31-26 (14-11)

NEKA: Anderlik Csaba, Győri Kristóf (kapusok), Bálint Bence 1, Lakosy Máté, Simotics Mátyás 2, Kerkovits Gyula 2, Tóth Péter 8, Papp Bence 1, Váczi Milán, Somogyi Bálint, Gábor Marcell 2, Bartha Bence 2, Spekhardt Gergő 3, Csomor Tamás 2, Schäffer Zsolt 3, Kovács Gergő – edző: Gyurka János

Gyurka János: „Sajnos a mérkőzés előtt megbeszélteket a pályán már nem sikerült megvalósítani. Sokkal több koncentrációra és akaratra van szükség, mint általában az élsportban. El kell fogadni, hogy nincs "könnyű" mérkőzés, hiszen azok a csapatok, akik beneveztek a bajnokságba, szintén  nyerni szeretnének. A kapott feladatokat végre kell hajtani."

Tóth Péter: „Az év utolsó meccse volt ez. Nem sikerült megvalósítani támadásban a megbeszélt figurákat, így a támadójátékunk gyenge volt, sok technikai hibát vetettük. A védekezésünk nem állt össze, így könnyű gólokat kaptunk. Januártól dolgozunk tovább. Jó pihenést és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Kerkovits Gyula: „A hihetetlen sok technikai hibával saját magunkat vertük meg.”

2017 DEC 17 12:54:06/