Pedagógusképzés a NEKA-n
Pedagógusok számára szervez továbbképzést a Testnevelési Egyetem április 27-én Balatonbogláron.

 Az „Új módszer, új tudás, a mindennapos testnevelésben” elnevezésű egynapos rendezvény a kézilabdázással kapcsolatos képességfejlesztő és előkészítő játékok bemutatásával kíván a sportágat oktató szakembereknek támpontul szolgálni.

Az előadók az iskolai nevelési koncepciók, helyi tantervek, pedagógiai programok tartalmi elemekkel történő kitöltésében nyújtanak segítséget, amelyek biztosítják a gyermekek testi, lelki és szellemi egészségéhez szükséges feltételeket. A Nemzeti Kézilabda Akadémia létesítményeiben megrendezésre kerülő esemény szervezői pedagógusok, a mindennapos testnevelésben érintett szakemberek, sportedzők jelentkezését várják.

Az elméleti és gyakorlati előadásokat tartó szakemberek között lesz Hajdu János, a NEKA sportszakmai vezetője, európai kézilabda mesteredző, a magyar nemzeti válogatottak korábbi szövetségi kapitánya, ifj. Kiss Szilárd, a NEKA európai kézilabda mesteredzője, a magyar női ifjúsági válogatott szövetségi edzője, dr. Hamar Pál egyetemi tanár, az MTA doktora, intézetigazgató, a Testnevelési Egyetem oktatási rektorhelyettese, vagy dr. Ökrös Csaba Ph. D., a Testnevelési Egyetem Sportjáték Tanszék tanszékvezetője.

A NEKA Lurkóprogramban résztvevő pedagógusok áprilisban esedékes szakmai napjára is a rendezvény keretein belül kerül sor.

Az érdeklődők április 18-ig jelentkezhetnek az alábbi jelentkezési lap kitöltésével.

További részletek az alábbi tájékoztatóban találhatók:

2019 ÁPR 09 19:05:36/