Pénzügyőr-NEKA női NB I/B felnőtt és junior eredmények

NB I/B felnőtt

Pénzügyőr-NEKA 29-28 (18-15)

Budapest, Spartacus csarnok
V: Ónodi, Sztrakovics

Mestermérleg:
Kiss Szilárd: "Mindenki játszhatott, sok játékosunknál látszik a fejlődés. A teljes női szakágnak, minden játékosunknak gratulálok az NB I/B-s felnőtt bajnokságban elért bravúros ezüstéremhez!"

Játékos szemmel:
Lukovics Boglárka: "Rossz fejjel és fegyelmezetlenül kezdtük a meccset, a támadásainkat nem tudtuk befejezni, ezzel az ellenfél előnyt szerzett. A sorcsere után vissza tudtunk jönni a játékba, amivel felhoztuk magunkat a hátrányból. A végjátékban nem tudtunk élni előnyünkkel, ezért az ellenfél vette át a vezetést amit mi nem tudtunk már behozni. Román Dorinának mihamarabbi felépülést kívánok!"

NEKA: Abuczki, Dányi (kapusok),- Lukovics 7, Puskás 4, Speth 2, Sallai, Tornóczky, Farkas 3/3, Tutti, Horváth L. 3, Pankotai 3, Tóth , Román 3/2, Hamuth 1, Bíró, Pintér 2

7m: 3/2, ill. 5/5 kiállítások: 8 perc, ill. 2 perc


NB I/B junior

Pénzügyőr-NEKA 20-23 (9-13)

Budapest, Spartacus csarnok
V: Márton, Polgár

Mestermérleg:
Hajdu János: "Az egész éves teljesítményünk alapján megérdemelten szereztük meg a bronzérmet a bajnokságban. Gratulálok!"

Játékos szemmel:
Horváth Vanessa: "Jól kezdtük a mérkőzést, így az ott megszerzett előnyt magabiztosan tudtuk tartani. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és a 3. helyhez!"

Sallai Nikolett: "Mindenki hozzátett valamit a meccshez, a ziccerekre, és az apró hibákra oda kell figyelnünk. Csapatként küzdöttünk! Gratulálok a lányoknak a bronzérem megszerzéséhez!"

NEKA: Horvát, Németh (kapusok),- Szíjártó, Matheisz 2, Sallai 4/1, Tornóczky 5/3,Horváth V. 3, Kovács K. 2, Laczkó 4/1, Péter 1, Orosz 1, Bujdosó 1, Somogyi

7m: 3/2 ill. 6/5 kiállítások: 4 perc, ill. 8 perc

2016 MÁJ 15 10:39:27/