Pont nélkül maradtunk Győrben
A fiú serdülő I. osztályú bajnokságban a NEKA II. 34-30-as vereséget szenvedett a győri Agrofeed ETO SZESE vendégeként.

Serdülő I. osztály-Nyugat – 12. forduló

AGROFEED ETO-SZESE – Nemzeti Kézilabda Akadémia II. 34–30 (18–15)

Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok, 75 néző

Vezette: Cseszregi Bence, Sipos József

AGROFEED ETO-SZESE: Csanaki M., De Ridder, Farkas Cs. (kapusok) – Juhász L. 7, Kadocsa B. 6 (2), Ásányi G. 5, Lukács B. 5 (1), Oldal Zs. 4, Molnár B. 3, Böcskei B. 2, Panák M. 1, Reider M. 1, Fazekas B., Fábián Á., Horváth B., Végh Zs. Vezetőedző: Nahaj László

Nemzeti Kézilabda Akadémia II.: Kovács A., Móri M. (kapusok) – Kiss L. 9 (2), Pergel A. 7, Lámfalusi P. 4, Tisza L. 4 (1), Bozi M. 2, Paizs M. 2, Kathi S. 1, Zsiros B. 1, Dósa H., Kis Molnár M., Krakovszki B., Matisz L., Molnár R. Vezetőedző: Lehőcz Zoltán

Hétméteresek: 3/3 illetve 4/3

Kiállítások: 10 perc illetve 2 perc

MESTERMÉRLEG

Lehőcz Zoltán: "Csalódott vagyok a mérkőzés miatt, mert csak három–négy játékoson éreztem azt, hogy hisz a győzelemben. Az ő teljesítményükkel elégedett vagyok, a többiekkel szemben viszont komoly hiányérzetem van. Ha szeretnénk a középmezőny elejéhez csatlakozni, akkor mindenkinek hozzá kell tennie a magáét. Bízom benne, hogy sérültjeink visszatérésével kiegyensúlyozottabb teljesítményt tudunk majd nyújtani."

JÁTÉKOS SZEMMEL

Kiss Levente: „Tudtuk, hogy egy nehéz mérkőzés vár ránk és ennek megfelelően készültünk. A mérkőzést jól kezdtük el, vezettünk is pár góllal. Az ellenfél védekezésváltása viszont megzavart minket és megfordították a meccset, az előnyüket végig tartani tudták.”

Bozi Máté: „Úgy készültünk, hogy ez egy nehéz mérkőzés lesz. Jól kezdtük a mérkőzést, a meg beszélt taktikát követtük. Az első 20 perc után az ellenfél védekezési formát váltott, ami kicsit megzavart minket és sikerült ellépniük több góllal. Onnan nem sikerült felállnunk teljesen így sajnos idegenben elvesztettünk két pontot. De edzünk, dolgozunk tovább!”

 

Pergel Andrej: „Jól kezdtük a mérkőzést, háromgólos előnyre is szert tettünk, de a győri időkérés után az ellenfél nagyon jól tudott  váltani és ezzel kizökkentett minket a ritmusunkból. Védekezést váltottak, ami minket teljesen megzavart és nem tudtuk a saját tempónkat hozni. Velünk ellentétben ez a hazaiaknak sikerült.”

2018 DEC 06 19:17:00/