Pont nélkül végeztünk Várpalotán
A férfi ifjúsági II. osztályú bajnokságban a Várpalota 33-27-re nyert hazai pályán a NEKA ellen.

Férfi ifjúsági II. o. Várpalotai BSK – NEKA 33-27 (16-16)

Várpalota: Ribi M., Molnár G., Oszkó Z. 5, Major D. 3, Balatoni Á., Zergi B., Nagy M., Balogh D. 2, Dobos P. 3, Szikra B., Hegyi B. 2, Jász D., Takács Z. 5, Varga Z., Foki D 13 – edző: Soha Gergő

NEKA: Bokréta B., Konyicsák T. (kapusok), Kovács D. 6, Kepess J. 3, Krakovszki B. 1, Igali G. 2, Gáspár A. 3, Bozi M. 1, Temesvári G. 5, Paizs M. 2, Battányi A. 1, Dombi S. 2, Papp T., Zatureczki K. 1, Zbiskó Á.Kiss L., - edző: Kopornyik Zsolt

Kiállítások: 4, illetve 4 perc

Hétméteresek: 4/2, illetve 7/5

Kopornyik Zsolt: „Szomorú vagyok, több volt ebben a meccsben, agresszivitás nélkül nem lehet hatékonyan védekezni.”

Temesvári Gábor: „Lendületesen kezdtünk, de az első félidő közepéig szoros volt a meccs, ekkor egy emberelőnynek hála el tudtunk lépni 4 góllal. De ezután egyenlített az ellenfél. A második félidő első 10 percéig továbbra is szoros volt a meccs, de utána a gyenge védekezésünk és pontatlan támadásink miatt ellépett az ellenfél. Ezt a hátrányt már sajnos nem tudtuk ledolgozni."

Krakovszki Bence: A mérkőzést jobban kezdtük mint az ellenfél, a hajrához közeledve 4 góllal is vezettünk, de a félidőre döntetlen lett. Majd a második játékrészt nagyon rosszul kezdtük és az ellenfél felállított egy négygólos különbséget és tartotta a végéig."

Paizs Miron: „Lendületesen kezdtük a meccset, az első félidőben szoros volt a küzdelem, a második félidő elején fegyelmezetlenségünk miatt zsinórban három gólt kaptunk, a meccs végen összeesett a csapat és nagyobb lett a különbség.”

2018 MÁR 18 18:06:22/