Rangadót nyertünk Füreden

Izgalmas végjáték után egygólos győzelmet aratott férfi ifjúsági csapatunk a Balatonfüred otthonában. Imre Vilmos együttese remek játékkal nyert 29-28-ra, és a tabella élén áll nyolc ponttal. 

Férfi ifjúsági baajnokság I. o.

Balatonfüredi KSE  –  NEKA 29-30 (15-15)

játékvezetők: Gadányi Tibor és Szabó Tibor

Balatonfüred: Csomay P (k), Seprős B, Sárosi Á 2, Orbán B 2, Varga M 2, Vékony B, Draskovics G, Németh A 9, Papp K 1, Kis D 4, Sövegjártó M, Turcsán D 4, Szász B 2, Szöllősi O 2, Vajda H, Gál D 1, edző: Kárpáti Krisztián

 NEKA: Jónás Bálint, Anderlik Csaba (kapusok), Bálint Bence 10, Molnár Ádám, Lakosy Máté 1, Simotics Mátyás 5, Kecskés Bence 1, Papp Bence 3, Dely Márton, Klucsik Roland, Kollonay Zoltán, Tóth Patrik 2, Szabó Pál, Bartha Bence 5, Fülöp Nándor, Csomor Tamás 3, edző: Imre Vilmos

kiállítások: 6 ill.4

hétméteresek: 6/5 ill. 3/3

Imre Vilmos: "A győzelmen kívül annak örülök a legjobban, hogy magas színvonalú mérkőzést játszottunk. Ellentétes félidők voltak, az elsőben a Füred játszott jobban, a másodikat viszont mi uraltuk, mi irányítottuk, tehát a hazai csapatnak kellett utánunk jönni. Kétszer is magunknak tettük nehézzé a meccset azzal, hogy visszaengedtük az ellenfelet. Ezt sajnos a végjátékban is megismételtük, egy perccel a találkozó vége előtt egy háromgólos előnyt illik minimum megtartani, de nekünk még egy másodperccel a vége előtt is izgulni kellett, hogy egy időntúli szabaddobásból gólt lő-e a Füred vagy nem. A csapat küzdőszelleméhez gratulálok elsősorban, igazi csapatmunkával értük el a sikert."

Anderlik Csaba: "A mérkőzés nagy rangadó volt számunkra, mert a tavalyi év folyamán kétszer is nagy vereséget szenvedtünk tőlük. A meccs egészén érződött ez a rangadó hangulat, és emiatt olyan hibákat is elkövetünk, amit máskor nem szoktunk. A jó védekezésünknek és  a győzni akarásunknak köszönhetjük, hogy elhozhattuk a megérdemelt két pontot. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!"

Simotics Mátyás: "Az elején a védekezésünk nem volt az igazi, nem ütköztünk, ezáltal sok átlövésgólt kaptunk. Többször is meg kellett nyernünk a mérkőzést, de végül sikerült elhoznunk a két pontot. Gratulálok a csapatnak!"

Bálint Bence: "Az elején kicsit meg voltunk illetődve, de szépen belejöttünk a meccsbe, és ki is tudtunk egyenlíteni a félidőre. A  2. félidőben át tudtuk venni a vezetést, és jó védekezessel növelni is tudtuk azt , szenzációs volt a kapusteljesítmény, ami meghozta végül az 1 gólos győzelmet. Gratulálok a csapatnak!"

Fotó: Farkas Anita

2017 OKT 13 14:18:32/