Rangadót nyertünk a Fradi ellen
A fiú serdülő-bajnokságban vezető Ferencvárost fogadta a NEKA Balatonbogláron, és 27-25-ös győzelmet aratott. Kopornyik Zsolt együttese ezzel jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán.

Fiú serdülő bajnokság NEKA – FTC Pension 27-25 (15-13)

játékvezetők: Felhő Ferenc és Öcsi Tamás

NEKA: Temesvári G 2, Kovács D, Krakovszki Zs, Zoran I 8, Major M 1, Damjan J, Papp T, Kecskés D 7, Bock M 1, Bognár N 4, Takács Á (k), Nagy T (k), Kepess J 1, Igali G 2, Széles N 1, Konyicsák T (k) - edző: Kopornyik Zsolt

FTC: Nánási L, Nagy P, Jenei B, Tóth Sz 1, Ónodi J 5, Imre B 2, Karai M, Lukács P 7, Parzel N 2, R-Rimek D, Prainer V 4, Burony B 3, Kende P 1, Maracskó Z. - edző: Kende Péter

Kiállítások: 4 ill. 6 perc

hétméteresek: 3/3 ill. 1/1

Bognár Nándor: „Nagy rangadóra számítottunk, hiszen a tabellavezető Fradit fogadtuk, akiket eddig csak mi tudtunk megverni. Már az elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, ha jól emlékszem egész meccsen nem vezetett a Fradi, ami a feszes és kemény védekezésünknek volt köszönhető. Nagy tempójú mérkőzést játszottunk, ahol végig vezetve, simán tudtunk győzni. Eddig egyedül mi győzedelmeskedtünk felettük, ráadásul oda-vissza. Gratulálok a csapatnak, jól felkészültünk, szép munka volt.”

Kecskés Dániel: „Jól kezdtük a mérkőzést, nagyon akart a csapat ezért az első félidőben el is tudtunk lépni. A második félidő elején nyomtunk egy nagyobb tempót és jobban el tudtunk lépni az ellenféltől és végül behúztuk ezt a nehéz meccset. Gratulálok a csapatnak.”

Igali Gergő: "Fegyelmezett, kemény és összeszedett játékot mutattunk az egész találkozó alatt. Védelemben kevés volt a hiba, sok esetben sikerült olvasnunk a játékot. Támadasban megfontoltak, gólerősek voltunk. Sikerült megvalósítanunk azokat a taktikai elemeket, amiket az edzőnk kért mérkőzés előtt, véleményem szerint ezért sikerült a végeredmény pozitívra. Gratulálok a csapatnak, örülök, hogy itthon tartottuk a 2 pontot."

2018 ÁPR 17 20:29:52/